Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 sfaturi de iubire pentru văduve

Este foarte greu pentru o văduvă să mai creadă în iubire după ce viața i-a dat cea mai dură lovitură, luându-i marea dragoste. Cu toate acestea, femeile au nevoie de afecțiune și atenție chiar și dacă rămân fără iubitul lor.

10 sfaturi de iubire pentru văduve:
1. TU TREBUIE SĂ DECIZI CÂND MAI IEȘI LA CINE ROMANTICE

Nu există niciun timp corect sau imoral legat de momentul în care să decizi să ieși cu altcineva în oraș. Fiecare persoană trăiește doliul în propriul ei mod. Dacă sunt 5 ani sau doar 5 luni, numai inima ta va ști asta.

2. O NOUĂ RELAȚIE NU TREBUIE SĂ ALINE DUREREA
Dacă te gândești că începând o nouă relație vei uita de durerea cauzată de pierderea celui drag îi face rău noului tău partener. Ai grijă la ce confuzii se pot naște și acceptă o nouă relație în viața ta doar dacă iubești pe cineva cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE POVEȘTI DE IUBIRE ALE ZODIACULUI
3. ESTE NORMAL SĂ TE SIMȚI RĂU, DAR NU PENTRU TOTDEAUNA
E normal să te simți vinovată atunci când, la puțin timp după moartea soțului tău, ieși cu altcineva în oraș. Însă această vină nu trebuie să se extindă toată viața, spun psihologii.

4. POȚI VORBI DESPRE SOȚUL DECEDAT, DAR NU MEREU
Partenerul tău poate deveni sensibil dacă te vede vulnerabilă de fiecare dată când amintești de fostul tău soț. Ai grijă în ce momente pomenești de soțul tău mort.

5. NOUL TĂU IUBIT NU E PSIHOLOGUL TĂU
Nu îl folosi pe post de psiholog. El nu are nicio vină pentru durerea ta, la fel cum nici tu nu ai hotărât necazul care ți s-a întâmplat.

6. NU TE PREOCUPA DACĂ VEI FI TIMIDĂ LA ÎNCEPUT
Poate că îți va fi foarte greu să îl săruți pe noul iubit sau chiar să faci sex cu el. Îți va aminti de fostul, ceea ce e perfect normal în prima etapă.

7. APĂRĂ-ȚI PERECHEA ACTUALĂ
Oamenii din jur sunt destul de răi și te pot judeca pentru că nu ai ținut doliu cât și-au imaginat ei. Apără-ți iubitul în fața prejudecăților și nu îl face să se simtă el vinovat pentru tot.

8. ASUMĂ CĂ TE VOR CRITICA
Asumă-ți faptul că vei primi multe critici, mai ales dacă locuiești sau faci vizite în mediul rural.

9. MERGI TOT TIMPUL ÎN RITMUL TĂU
Nu grăbi lucrurile. Trăiește noua relație așa cum este ea: ca pe o relație nouă. Nu trebuie să te măriți a doua zi doar pentru că ai rămas văduvă.

10. TRĂIEȘTE IUBIREA
Poate că este cel mai important sfat. Soțul tău din Ceruri se va bucura dacă te va vedea fericită, și, deși va fi puțin gelos, îl va învăța prin puterea și bunătatea sa pe noul tău iubit cum să te facă cea mai fericită femeie din lume.

Sursa foto: iveruhahive.dz-net.me

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top