Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

10 lucruri pe care vrea să ți le zică organul genital al iubitului tău și nu îți dai seama

10 lucruri pe care vrea să ți le zică organul genital al iubitului tău și nu îți dai seama:

1. „LASĂ-MĂ SĂ MĂ ODIHNESC, DOAR UN PICUȚ!”
Abia ce ați terminat partida de amor și organul genital al iubitului tău are în sfârșit șansa de a se odihni. Nu abuza de el după ce a avut loc orgasmul deoarece nu este o senzație tocmai plăcută, iar partenerul tău poate fi iritat de-a dreptul.

2. „AZI TREBUIE SĂ DEPUN MAI MULT EFORT”
Dacă observi că partenerului tău îi vine greu să ejaculeze, nu forța nota. Stresul de la locul de muncă și starea de sănătate pot afecta activitatea sexuală. Acordă-i înțelegere.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PE CARE NU AI VOIE SĂ LE FACI CU ORGANUL GENITAL AL PARTENERULUI TĂU

3. „OOPS, AM BĂUT PREA MULT ALCOOL”
Atunci când hormonii s-au urcat pe toți pereții se întâmplă un fenomen contrar celui de la punctul doi: ejacularea precoce. Dacă observi că partenerul tău transpiră prea abundent deși abia ce ați început sexul, asta înseamnă că depună eforturi colosale pentru a nu ejacula atât de devreme.

4. „VREAU SEX!”
E ușor să îți dai seama de disponibilitatea iubitului tău pentru sex. Erecția puternică spune totul.

5. „VREAU PIPI!”
S-ar putea ca iubitul tău să fi fost confuz dacă la punctul 4 cerea sex. O cauză cunoscută de puține femei a unui penis ”plin” este nevoia urgentă de a urina. Presiunea este atât de mare și nevoia atât de urgentă încât se pot confunda lucrurile.

6. „AICI E PREA CALD!”
Dacă testiculele lui sunt roșii ca focul, înseamnă că trebuie să cobori gradele termostatului. Nu de alta dar un organ genital supraîncălzit poate provoca usturime în momentul sexului.

7. „AI GRIJĂ, MĂ DOARE!”
Și bărbații pot suferi în timpul unui act sexual. Capul organului genital este cel mai sensibil iar dacă iubitul tău simte disconfort în poziția sexuală pe care ați ales-o, ar fi bine să o schimbați.

8. „ÎMI E FRIG”
Testiculele au rolul de a regla temperatura pentru menținerea sănătății spermatozoizilor. Dacă observi o micșorare bruscă a organului genital al iubitului tău se datorează curentului rece care s-a creat după ce ai deschis geamul.

9. „TOCMAI CE AM IEȘIT DE LA GIMNASTICĂ”
Acest mesaj este unul de care trebuie să ții cont. Pentru o partidă de sex sănătoasă, e nevoie înainte de toate de un duș.

10. „SUNT CIRCUMCIS!”
Dacă penisul iubitului tău nu are un jersey care să îi acoperi capul, este circumcis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top