Connect with us

Revistateo.ro

10 lucruri pe care bărbații doresc ca femeile să le știe despre ei

Cuplu

10 lucruri pe care bărbații doresc ca femeile să le știe despre ei

10 lucruri pe care bărbații doresc ca femeile să le știe despre ei:

1. SUNT SENSIBILI
Bărbații au capacitatea de a-și ascunde mai bine emoțiile decât femeile, motiv pentru care cel mai adesea își vor refula toate supărările și energie negativă în activitățile sportive.

2. VOR FEMEI NEMACHIATE
Atunci când un bărbat îți spune că ești frumoasă nemachiată, ai face bine să îi asculți sfatul. Bărbații au gusturi, cu toate că uneori par niște încurcă-lume.

CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FEMEILE ÎN PERIOADA DE OVULAȚIE

3. ȘI BĂRBAȚII SE PREFAC ÎN PAT
Mult mai rar decât doamnele, dar și bărbații sunt experți în disimularea orgasmului, atunci când situația pare fără ieșire și nu vor să-și jignească partenera.

4. ORGASMUL, MĂSURAT CA MÂNDRIE
Bărbații privesc atingerea orgasmului ca o chestiune de mândrie. Dacă aceștia se încăpățânează, pot ține femeile în stand-by mult timp.

5. SUNT NESIGURI
Dacă te vei întreba de ce sunt atât de ciufuți bărbații și lipsiți de personalitate uneori este pentru că au și ei vulnerabilitățile lor. Lipsa de încredere în sine îi face să se poarte altfel decât sunt în realitate.

6. BĂRBAȚII POT URINA ȘI STÂND JOS
Deși majoritatea bărbaților urinează din picioare, mulți dintre ei nu au o problemă dacă o fac precum femeile. Însă, la fel ca și povestea cu orgasmul de la punctul 4, e o chestiune de fală.

7. ȘI EI SE POT DEPRIMA
Și bărbații sunt veșnic nemulțumiți de aspectul lor fizic. Nu de alta, dar în ultima vreme toți mai mulți bărbați merg la sălile de fitness pentru a avea corpul la care visează.

8. NU SE TEM DE COMPROMIS
Bărbații pot negocia cu multă artă astfel încât să câștige peste 90%.

9. SE POARTĂ CA NIȘTE COPII. VOLUNTAR.
Bărbații nu sunt imaturi ci joacă acest rol pentru că le place să fie răsfățați. Odată ce ajung mari, băieții nu mai primesc zi de zi oblojirea din partea mamei căutându-și o înlocuitoare în persoana iubită.

10. NU LE PLACE DE MAMA TA
Și bărbații pot avea accese de panică atunci când aud de mama soacră. Cu toate că relațiile dintre ginere și soacră sunt ceva mai bune decât cele ale soacrei cu nora, bărbații au reticențele lor când vine vorba de ai tăi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top