Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 erori pe care le comit femeile infidele

10 erori pe care le comit femeile infidele:

Se știe că nu doar bărbații înșeală, și, dacă aceștia sunt infideli, oare cu cine o fac? Evident că tot cu femeile. Descoperă mai jos cele 10 mari greșeli care le dau de gol pe femei că au avut o aventură.

Un site pe care sunt înscrise mai multe persoane ce doresc aventuri extraconjugale a realizat un studiu pe 4.256 de utilizatori, pentru a descoperi cum pot fi depistate femeile infidele:

CITEȘTE ȘI: DEGETELE SPUN DESPRE TINE DACĂ EȘTI O PERSOANĂ INFIDELĂ
1. Femeile infidele își țin telefonul mobil departe de ochii soțului (21%), se arată în studiul realizat de Victoria Milan.

2. Femeile infidele sunt mai preocupate decât de obicei să dea bine în fața celorlalți (o preocupare inclusiv din punct de vedere estetic – 18%).

3. Femeile infidele mereu au un grup de prieteni invizibil sau câte o prietenă despre care bărbatul nu a știut niciodată (16%).

4. O femeile infidelă este emoționantă în mod exagerat și mereu extrem de fericită. Se spune că persoanele care înșeală, simt o fericire specială din cauza adrenalinei de a nu fi prinse (15%).

5. Femeile infidele rămâne peste program la serviciu (cam așa fac și bărbații), iar soții lor nu reușesc să ia contactul cu ele foarte des (9%).

6. Femeile care înșală au tendința de a-și ascunde sentimentele (7%).

7. O femeie care înșală este sarcastică cu soțul ei și indiferentă în relație (6%).

8. Femeile infidele își arată fără tăgadă lipsa de interes pentru perechea lor, și, ca și consecință, lipsa de afecțiune (3%).

9. Femeile infidele cochetează mai mult cu bărbații, inclusiv cu prietenii soțului (3%).

10. Femeile care înșală își pierd apetitul sexual pentru partener, partidele de amor devenind foarte rare (2%).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top