Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care vor avea un Paste fericit

Astro-FUN

Zodiile care vor avea un Paste fericit

Patru semne zodiacale vor trai cele mai frumoase sarbatori de Paste din viata lor. In preajma zilei de 16 aprilie, lucrurile se vor clarifica pentru nativii de mai jos.

Zodiile care vor avea un Paste fericit

CITESTE AICI: Horoscop MINERVA – Zodiile care saptamana viitoare au noroc la bani

LEU – Nativii zodiei Leu au parte de protectia divinitatii in urmatoarea perioada. Pasesc pe o cale armonioasa si nu vor avea de ce sa se planga. Sarbatorile din aceasta primavara le vor readuce speranta si se vor bucura de vestile frumoase pe care le vor primi chiar inainte de Paste. Relatia cu familia se va imbunatati, iar Leii care au avut conflicte cu cei dragi vor cadea la pace.

FECIOARA – Desi Fecioarele nu pun mare pret pe sarbatori, anul acesta isi vor schimba complet optica. Devin mai spirituale, ba chiar mai religioase. Vor privi lucrurile cu ochi mai buni si vor avea parte numai de momente frumoase. Prietenii si rudele le vor fi aproape.

BALANTA – Nativii zodiei Balanta trebuie sa aiba grija la ce si cat mananca la masa de Paste. Aceasta este singura atentionare care vine din partea astrelor. In rest, totul va fi bine si frumos in viata lor.

CITESTE SI: Zodiile care vor fi singure de Paste

CITESTE SI: Top 4 zodii care sunt fericite si sarace

PESTI – Nativii zodiei Pesti vor avea parte de momente de neuitat. S-ar putea sa primeasca niste informatii extrem de puternice pe care le vor putea folosi pentru binele lor profesional. Totul capata sens in preajma Pastelui, iar multe din dorintele lor ar putea deveni realitate. Nu e exclus ca in minivacanta de Paste sa plece intr-un loc exotic, de ce nu, chiar cu persoana iubita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top