Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care TE IUBESC, dar nu iti spun

Nu toata lumea stie sa isi exprime sentimentele, chiar si daca sunt cele mai nobile si eliberatoare din lume. Urmatoarele 4 zodii te iubesc, dar nu iti spun, pentru ca nu stiu cum sa o faca.

Zodiile care te iubesc, dar nu iti spun:

1. CAPRICORN

Este atat de orgolios incat si daca tanjeste foarte mult dupa afectiunea cuiva, nu ii va arata niciodata asta. Ii este teama ca ceilalti sa ii vada slabiciunile pentru ca, desi considera ca dragostea este un sentiment nobil, denota in acelasi timp si o lipsa de fermitate ce nu trebuie dezvaluita niciodata.

2. BERBEC

Nativul Berbec este cel mai incapatanat din zodiac. Acesta isi exprima sentimentele de dispret cu o lejeritate mai mare decat cele de iubire. Daca vrei sa stii ca un Berbec tine la tine, nu te astepta sa iti faca daruri scumpe sau sa te invite in oras foarte des.

CITESTE SI: Zodiile care fac NUMAI BINE in lume

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2016. Zodiile care invata sa faca sex… ALTFEL

Prin simplul fapt ca iti acorda atentie si poarta discutii cu tine despre cele mai banale lucruri (Berbecul nu va purta niciodata o discutie fara sens) asta arata ca te iubeste foarte mult.

3. GEMENI

Geamanul nu stie sa arate daca iubeste pe cineva. Ajunge sa faca o serie de greseli si o da in bara din cauza confuziei pe care si-o creeaza in minte. Multi il catalogheaza fals si mincinos, insa el este doar vulnerabil in fata iubirii.

Este genul de om care te copleseste cu prezenta sa energica si nu stii ce simte cu adevarat pentru ca are talentul de a-si ascunde foarte bine emotiile.

4. FECIOARA

Fecioara cand iubeste o face din toata inima. Acest nativ considera ca dragostea nu trebuie exprimata prin cuvinte, ci prin fapte. Nu stie foarte bine cum sa faca fata situatiilor tensionate si se intimideaza excesiv in fata persoanei pe care o place.

Este genul de persoana care din teama de a fi respinsa nu va recunoaste niciodata sentimentele sale cele mai profunde fata de persoana la care tine. Va recunoaste ca iubeste numai in al 12-lea ceas, cand va considera ca trebuie sa se elibereze de aceasta povara.

Sursa foto: newlovewallpapers.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top