Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care isi gasesc dragostea de Paste

Astro-FUN

Top 3 zodii care isi gasesc dragostea de Paste

Pentru 3 zodii se aliniaza astrele fix de Paste, din punct de vedere amoros. Isi vor intalni marea dragoste!

Top 3 zodii care isi gasesc dragostea de Paste

FECIOARA – Nativii zodiei Fecioara vor avea parte de multe surprize placute de sarbatori. Sufletul lor va fi mangaiat si protejat de astre, iar Divinitatea va fi de partea lor. Acesti nativi devin mai temperati, iar calmitatea si serenitatea lor ii va atrage pe ceilalti ca un magnet. Se vor intampla o serie de evenimente care le vor incalzi sufletele.

SAGETATOR – Si pentru nativii Sagetator, sarbatorile vor fi de vis. Vor avea parte de multe incercari pe care le vor trece cu bine. Sunt pregatite sa mearga mai departe indiferent de obstacolele pe care le vor avea in cale. Prind din nou fiorii iubirii si vor fi mai energici si mai entuziasti ca niciodata. Se poate spune ca se deschid portile dragostei pentru acesti nativi.

CITESTE SI: Zodiile care vor avea un Paste fericit

CITESTE SI: Zodiile care vor fi singure de Paste

GEMENI – Pentru Gemenii singuri, Pastele va fi o sarbatoare revelatoare din toate punctele de vedere. Vor avea parte de multe schimbari, mai ales din punct de vedere amoros. Vor intalni oameni providentiali si vor beneficia de multa tandrete. Vor fi mangaiati si vor primi afectiune cat n-au primit toata viata. Marea dragoste bate la usa lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top