Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care se relanseaza in luna septembrie

5 semne zodiacale o iau de la zero, incepand cu luna septembrie. Evidentele schimbarii au loc inca din aceasta perioada.

Zodiile care se relanseaza in luna septembrie:

1. SCORPION

E timpul pentru reinventare! Nativii acestui semn zodiacal duc o lupta grea de ceva timp incoace cu personalitatea puternica pe care o au. Devin ceva mai potoliti in exprimarea sentimentelor cu o efuziune de multe ori de nesuportat. Ingredientul secret pe care acesti nativi il introduc in viata lor se numeste eleganta.

2. BERBEC

Pare greu de crezut dar Berbecul doreste sa joace cartea persoanei intelegatoare, a omului cu care se poate discuta oricand si il poti contrazice. Noua strategie a acestui semn zodiacal vine in contradictie cu temperamentul sau coleric.

3. FECIOARA

Dupa ani intregi de autopsihanaliza, Fecioarele ajung in sfarsit mai aproape de acel eu la care tanjeau de ceva timp. Acestea devin mai increzatoare, trec mai usor peste suparari, se deprima din ce in ce mai greu si invata sa se bucure de lucrurile frumoase ce roiesc in jur, chiar si in situatii de criza.

CITESTE SI: Top 4 zodii experte in SANTAJ EMOTIONAL

4. LEU

Leul renunta incet, dar sigur, la haina arogantei si imbraca o haina a falsei modestii. Acesta incearca sa atraga aplaudaci printr-un fel total diferit decat este in realitate. Practic, acesta va trece un test al schimbarii sale de comportament, si, vazand ca ii place, il va lua ca pe un stil de viata. Acolo unde incape putina modestie si bunatate, chiar si prefacuta, incap mai multe beneficii.

CITESTE SI: Zodiile care sunt exemplul că APARENȚELE ÎNȘALĂ. Cum sunt de fapt acești nativi

5. PESTI

Pestii incep sa invete ca nu totul in viata inseamna bani. Vara aventuroasa din punct de vedere financiar se va termina in septembrie. Acesti nativi revin la munca din greu pentru a-si castiga painea si, tocmai din acest motiv, au un plan de reinventare.

Sursa foto: 1zoom.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top