Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care se întorc la fosta iubire în 2019

Astro-FUN

Zodiile care se întorc la fosta iubire în 2019

Sunt multe persoane care nici nu se gândesc să se întoarcă în trecut, mai ales dacă o relație nu s-a terminat prea bine. Însă sunt și persoane care vor să își mai dea o șansă. Iată care sunt zodiile care se întorc la fosta iubire în anul viitor.

Nativii zodiei Rac sunt niște familiști convinși și nu își imaginează viața fără cineva care să le fie alături, să îi ajute și să îi înțeleagă. Acești nativi sunt extrem de iertători, chiar dacă partenerii le greșesc foarte rău. Pentru a nu fi singuri, sunt dispuși să șteargă totul cu buretele și să se întoarcă în trecut iar și iar, chiar dacă acest lucru aduce cu sine noi suferințe.

Citește și: Zodiile care conduc lumea

Chiar și persoanele din zodia Rac care acum sunt într-o relație care pare stabilă par să fi rămas cu gândul la trecut și nu va fi nicio surpriză pentru multe persoane când vor anunța că vor să se împace cu fostul iubit sau cu fosta iubită.

Citește și: Zodiile de bărbați de care trebuie să te ferești

Dacă vor vrea să fie fericiți, nativii zodiei Rac ar trebui să nu mai șteargă totul cu buretele atât de ușor și să nu se mai gândească în trecut, ci mai mult în viitor.

Nicii nativii zodiei Capricorn nu suportă să își deschidă sufletul prea ușor în fața unei noi persoane, așa că fosta iubire pare să fie cea mai la îndemână soluție ca să fie fericiți, chiar dacă nu îi împlinește prea mult.

Și nativii zodiei Pești sunt dispuși să se împace

Iar dacă simt că totul se poate schimba și relația ar putea merge mai bine, nativii zodiei Capricorn renunță la oricine pentru a se întoarce la fosta iubire.

Și nativii zodiei Pești sunt extrem de iertători când vine vorba despre viața sentimentală și sunt dispuși să facă multe compromisuri pentru a fi fericiți. Chiar dacă au fost mințiți, înșelați ori desconsiderați de către fostul partener, se pare că nativii zodiei Pești găsesc puterea necesară de a le mai da o șansă, chiar dacă asta înseamnă că ar putea suferi din nou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top