Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care ajung în sapă de lemn în luna noiembrie

Astro-FUN

Zodiile care ajung în sapă de lemn în luna noiembrie

Luna noiembrie vine cu multe provocări pentru câteva zodii, care vor ajunge să ia niște decizii neinspirate în această lună. Iată care sunt zodiile care vor ajunge în sapă de lemn în luna noiembrie.

Taurii reușesc în luna noiembrie să facă niște alegeri extrem de neinspirate în plan financiar. La jumătatea lunii noiembrie, nativii zodiei Taur ar putea să semneze niște acte fără să se gândească foarte mult la consecințe. Acest lucru i-ar putea aduce la sapă de lemn, așa că orice asemenea act ar trebui privit cu mai multă seriozitate în luna noiembrie.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie 2018

De asemenea, nativilor zodiei Taur li se recomandă să evite cu desăvârșire să dea bani cu împrumut, pentru că s-ar putea să nu îi mai vadă niciodată. Chiar dacă sunt persoane apropiate, cel mai bine ar fi să spui că nu ai sau că ai nevoie de ei pentru a cumpăra niște lucruri esențiale.

Nu este o idee bună nici să investești în proiecte de grup care nu oferă garanții sau nu sunt bine puse la punct.

Nativii zodiei Scorpion ar trebui să o lase mai moale cu anumite cumpărături extravagante

A doua zodie care poate pierde totul în plan financiar este zodia Scorpion. Luna noiembrie vine cu niște situații neprevăzute, care pot să îi facă pe nativii zodiei să piardă totul sau să sărăcească. Niște investiții neinspirate ori niște cheltuieli neprevăzute îi vor face pe nativii zodiei Scorpion să intre în ultima lună a anului 2018 cu mult mai puțini bani și să nu reușească să cumpere lucrurile pe care și le doresc de sărbători.

De aceea, Scorpionii ar trebui să apeleze mai mult la ajutorul celorlalți când vine vorba despre cumpărături și investiții. Las-o mai moale cu cheltuielile și cu niște cumpărături cu care vrei să impresionezi cu cineva. Nu vei face decât să faci o impresie de moment, apoi tot tu va trebui să te descurci fără bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top