Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care nu știu să iubească. Provoacă suferință întotdeauna

Astrofun

Zodiile care nu știu să iubească. Provoacă suferință întotdeauna

Unele zodii pur și simplu nu știu să își exprime sentimentele. Pentru nativii acestor zodii, este foarte greu să conviețuiască cu ceilalți, chiar dacă au cele mai bune intenții.

Firea acestor nativi îi face adesea pe cei din jur să îi evite, deoarece nu dau semne că ar iubi și pe altcineva în afară de ei. Din această cauză, ceilalți ar putea să creadă că nu sunt importanți și că afecțiunea le este complet străină.

Citește și: Cum se schimbă zodiile după vârsta de 30 de ani

Nativii zodiei Leu sunt cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de geloși și că nu știu să împartă nimic cu cei din jur. Iar aici poate fi vorba și despre sentimente, pe care nativii zodiei nu reușesc să le exprime. Leii sunt adesea mult prea preocupați de propria persoană și de a primi complimente de la ceilalți, că uită să ofere la rândul lor, timpul și energia de care dispun.

Deși sunt niște parteneri care se dau peste cap să te ajute dacă ai nevoie, acești nativi parcă au nevoie să fie împinși de la spate atunci când vine vorba să facă ei ceva, inclusiv să își exprime sentimentele.

Citește și: Zodiile care se despart în luna iulie

Din acest motiv, mulți oameni se feresc de ei, iar cei care au avut neșansa să se îndrăgostească de un nativ Leu ajung să cunoască suferința.

Dacă ar învăța să fie mai afectuoși și să asculte mai mult problemele partenerului de viață, lucrurile s-ar schimba foarte mult.

Nativii zodiei Săgetător reușesc să creeze suferințe adânci

A doua zodie care pare incapabilă să iubească este zodia Săgetător. Uneori, nativii acestei zodii par să se închidă într-o carapace și să viseze la ceea ce numai ei știu.

Alteori, nativii acestei zodii se angajează în niște discuții interminabile, iar persoana respectivă nu îi înțelege deloc intențiile.

Nu știi dacă nativul acestei zodii te vrea lângă el ca prieten sau ceva mai mult, deoarece nu știe să explice clar ce vrea și ce simte. Îi este foarte greu să își asume angajamente. Se plictisește greu de un mediu, de un loc de muncă și chiar și de persoane uneori. O persoană mai sensibilă care se va îndrăgosti de un Săgetător va plânge cu lacrimi amare atunci când va afla că nu îi sunt împărtășite sentimentele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top