Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care își distrug relația. Nu e de mirare că sunt singuri

Astro-FUN

Zodiile care își distrug relația. Nu e de mirare că sunt singuri

Singurătatea este grea pentru toată lumea, oricât de mult ar spune unii că este mai bine să fii singur, fără să ai griji. Atunci când ești într-o relație nepotrivită, este clar faptul că ar fi mai bine să fii singur decât să nu fii împlinit sufletește. Iată care sunt zodiile care își distrug relația.

Aproape toată lumea își dorește o relația stabilă și care să fie bazată pe înțelegere și pe iubire, însă unele zodii pur și simplu își distrug relațiile cu mâna lor și ajung să stea singuri din cauza comportamentului lor.

Citește și: Zodiile care vor avea noroc în luna august

Așadar, dacă vrei o relație fericită, fii atent/ă dacă partenerul tău sau partenera ta s-a născut într-una dintre aceste zodii. Ei sunt cei care își sabotează relațiile fără să stea pe gânduri, apoi regretă ce au făcut.

Citește și: Zodiile care au o memorie uimitoare. Nu uită nimic

Dacă ar fi să fie un campion în acest domeniu, atunci nativul zodiei Gemeni conduce detașat. Fără să stea pe gânduri, acesta începe încă din primele zile ale relației să aibă anumite obsesii cu care partenerul poate fi de acord.

Veșnic independent și dornic de noi aventuri, nativul zodiei Gemeni este mereu cu gândul la altceva, inclusiv la o persoană de lângă ei. Stabilitatea unei relații le provoacă anxietate și nu de puține ori ajung să dea cu piciorul unor persoane speciale. De asemenea, le place să se certe

Scorpionii se închid în ei când se ceartă cu partenerul

Și nativii zodiei Scorpion reușesc cu succes să își distrugă relațiile, când toată lumea credea că totul merge bine. Deși sunt pasionali, pun sentimente puternice în relație, reușesc cumva să atragă răul în relația lor. Fie că este vorba despre infidelitate sau de către niște cuvinte nepotrivite, nativii zodiei Scorpion lasă prea ușor să plece de lângă ei persoanele lângă care ar fi putut fi fericiți.

Când se ceartă cu partenerul de viață, Scorpionii tind să se închidă în ei și este foarte greu să afli ce gândesc și să îi împaci. Din acest motiv, orice încercare de împăcare este sortită eșecului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top