Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care isi arata adevarata fata in luna noiembrie

Astro-FUN

Zodiile care isi arata adevarata fata in luna noiembrie

In luna noiembrie vor renunta la toate secretele. Oamenii le vor cunoaste, in sfarsit, exact asa cum sunt ele, cu plusuri si minusuri.

Cele 3 zodii care isi dau masca jos in noiembrie

1. GEMENI

In fiecare an in luna noiembrie Geamanul este extrem de sensibil. Emotivitatea si trairile interioare puternice il vor determina sa fie mai deschis cu cei din jur. Acest nativ este un bun disimulator, insa exista o serie de momente in care nu mai poate purta o masca.

Tocmai pentru ca cei din jur vor avea un soc cand ii vor descoperi adevarata personalitate, vazand ca nu este atat de dracos pe cat pare, s-ar putea sa il abandoneze. Este o luna a tradarilor, o luna in care se vor testa valorile prieteniei. Va iesi mai castigat dupa ce se va dezbraca sufleteste in fata celor in care a avut incredere. Din decembrie incolo va sti cu cine sa se inhame la drum.

2. LEU

La inceputul unei relatii de iubire, Leul reuseste sa pozeze in partenerul perfect: spune ca nu e gelos, ca ii acorda libertate totala persoanei iubite, indruga vrute si nevrute. Pe masura ce relatia se consolideaza, Leul isi arata adevarata fata in viata de cuplu: este gelos, posesiv, nesigur si extrem de pretentios reusind sa se victimizeze in orice situatie.

3. PESTI

Despre o persoana nascuta in zodia Pesti se pot spune multe lucruri. Este recalcitranta, extrem de artagoasa, insa are un suflet mare. Ii va surprinde pe toti cu generozitatea sa. Adevaratul Peste este generos, serios in ceea ce face si trudeste mult pentru sine si cei apropiati. In noiembrie se va implica intr-o serie de actiuni umanitare care nu vor face sa dezvaluie altceva decat bunatatea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top