Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care înșală până la Crăciun. Revelionul le prinde cu altcineva

Zodiile care înșală până la Crăciun Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar câțiva nativi încheie anul într-un mod cu totul neașteptat. Iată care sunt zodiile care înșală până la Crăciun.

Pentru Vărsători, sărbătorile nu sunt un motiv de bucurie, deoarece sunt nu se mai simt bine în relația în care sunt implicați. Din acest motiv, unii dintre ei încep să își caute fericirea în alte locuri.

Cineva neașteptat își poate face apariția în viața lor și nu este exclus ca până la Crăciun să își înșele partenerul. Însă cum anul viitor este unul neprevăzut pentru nativii zodiei, aventura va continua în paralel cu relația oficială.

 

Nativii zodiei Vărsător vor regreta aventura

O persoană interesantă și care se află pe aceeași lungime de undă cu Vărsătorii începe să le dea târcoale, iar dacă relația actuală nu le mai oferă aceleași satisfacții, nu este exclus ca unii Vărsători să înșele.

Chiar dacă vor regreta gestul făcut, va exista o zi în care vor da explicațiile cu privire la gestul lor. Nu este exclus, de asemenea, ca unii Vărsători să rămână pentru totdeauna cu persoana cu care au avut aventura.

Nici nativii zodiei Leu nu pot sta cuminți în preajma sărbătorilor, iar privirile le fug înspre alte persoane până la finalul anului. Iar cum sunt extrem de șarmanți, nici nu este de mirare faptul că puține persoane le pot rezista.

Nativii zodiei Leu, fericiți lângă cealaltă persoană

În cazul în care nu se mai simt suficient de răsfățați în relația actuală, nici nu este de mirare că acești nativi merg în altă parte pentru a fi adorați și complimentați. Au permanent nevoie ca cineva să le laude toate performanțele, iar o persoană, chiar din anturajul său, este pregătită pentru acest rol.

Chiar dacă vor exista certuri alături de actualul partener, momentele fericite de lângă cealaltă persoană le vor aduce multă bucurie în prag de sărbători. Mulți dintre ei vor pune punct poveștii de dragoste până la Revelion.

 

Citește și: 

De ce ți-e frică cel mai mult, în funcție de zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top