Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care divorțează în această toamnă

Astro-FUN

Zodiile care divorțează în această toamnă

Se anunță o toamnă plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care vor decide că este mai bine să o ia pe un alt drum față de partenerul de viață. Neînțelegerile din ultima perioadă vor ajunge la cote maxime și nu este exclus ca mulți dintre acești nativi să se separe definitiv de persoana iubită. Iată care sunt zodiile care divorțează în această toamnă.

Nativii zodiei Săgetător trec prin clipe dificile în viața de cuplu în această toamnă. Cu Saturn aflat în Casa relațiilor, dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit în această perioadă. Acești nativi simt că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și nu trebuie să surprindă pe nimeni atunci când vor anunța că au luat o decizie radicală.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc până la iarnă

Cei care au o relație de lungă durată cu partenerul de viață probabil că au trecut deja în ultima perioadă prin niște certuri serioase. Nativii zodiei Săgetător se gândesc din ce în ce mai mult la o despărțire definitivă și la o nouă viață. Au dreptul să fie fericiți și împliniți, iar această viață nu le mai oferă deloc sentimentul de liniște pe care îl doresc alături de partenerul de viață.

Citește și: Zodiile feminine care toamna aceasta primesc verigheta

Nici nativii zodiei Balanță nu se pot lăuda cu o viață sentimentală prea fericită în această toamnă. Extrem de determinați să aibă o familie fericită, dar și o carieră care să le ofere zilnic satisfacții, cumva aceștia se vor împotmoli în această toamnă.

Vestea va lua pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe partenerii de viață

Unii nativi vor decide să renunțe la agitația pe care le-o provoacă partenerul de viață și să se concentreze asupra altor lucruri care contează mai mult pentru ei. Vestea divorțului va cădea ca un trăznet pentru cei din jurul lor, care îi considerau extrem de fericiți.

Nativii zodiei Balanță au de luat decizii extrem de dificile în această perioadă, definitorii pentru viitorul lor. Sunt sfătuiți să aleagă și cu inima, deoarece s-ar putea să regrete amarnic deciziile luate la supărare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top