Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care au mare ghinion iarna aceasta

Dacă anul a fost unul destul de liniștit pentru aceste zodii, următoarele luni vin cu multe provocări pentru aceste zodii. Iată care sunt zodiile care au mare ghinion iarna aceasta.

Nativii zodiei Capricorn se confruntă de câteva săptămâni cu anumite probleme la locul de muncă, iar spre final de an, lucrurile nu par să își revină prea mult. În această iarnă, nativii zodiei sunt puși în fața luării unor decizii cruciale pentru ei.

Trebuie ca în această perioadă să renunțe la niște lucruri sau persoane importante din trecutul lor, iar acest lucru nu va fi deloc unul ușor pentru Capricorni.

Până la primăvară, unii nativi pot rămâne singuri din cauza infidelității partenerului de viață sau chiar ei vor decide să calce strâmb. Este un moment de cumpănă pentru acești nativi, care vor da multe explicații în următoarea perioadă.

Citește și: Zodiile care se întorc la fosta iubire până la Crăciun

Deși lucrează din greu, rezultatele parcă nu se văd, iar unii nativi pot fi mutați de la locul de muncă, iar alții își pot pierde serviciul în lunile următoare.

Citește și: Horoscopul runelor 9 – 15 decembrie 2018 pentru toate zodiile. Zodiile care au o săptămână de vis

A doua zodie care nu va avea deloc o iarnă ușoară este zodia Scorpion. În următoarele luni, parcă norocul îi ocolește pe nativii acestei zodii și nimic nu le iese, oricât de mult ar încerca.

Probleme de sănătate pentru nativii zodiei Scorpion

Pe plan sentimental, lucrurile merg cât se poate de prost pentru mulți nativi ai zodiei, iar despărțirea bate la ușă pentru ei. Deși de multe ori ei sunt cei care încheie relațiile, în lunile următoare, nativii zodiei Scorpion vor fi părăsiți chiar înainte de finalul anului.

Nici din punct de vedere al sănătății lucrurile nu excelează pentru nativii zodiei Scorpion. Ar fi bine să se preocupe mai mult de anumite simptome sau de anumite boli din trecut care pot reveni acum. Niște controale de rutină nu ar strica pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top