Connect with us

Revistateo.ro

Zodii feminine experte in arta seductiei

Seductie

Zodii feminine experte in arta seductiei

3 zodii feminine sunt recunoscute pentru calitatile lor exceptionale in materie de seductie. Acestea reusesc sa atraga privirile tuturor barbatilor prin simpla lor prezenta. Privirea si gesturile sunt armele ‘mortale’ ale acestor native.

Cele 3 zodii feminine experte in arta seductiei

FEMEIA FECIOARA – Femeia nascuta in zodia Fecioara tace si le face. Nu este genul de persoana extrem de comunicativa. Pare destul de rece, de intrasingenta la prima vedere, insa tocmai acesta este farmecul ei. Barbatii isi doresc sa sparga acel zid greu de dat la o parte si Fecioarele sunt constiente de asta.

Sunt extrem de pretentioase in relatie si destul de jucause atunci cand relatia se materializeaza. Femeia Fecioara isi tine aproape partenerul apeland la tot felul de tehnici de persuadare. Mizeaza foarte mult pe psihologia inversa si stie cum sa cada mereu victima in relatie.

FEMEIA BALANTA – Femeia Balanta este inteligenta si se poarta cu multa naturalete cu barbatii. Face ce face si reuseste sa cucereasca inimile tuturor.

Armele pe care le foloseste pentru a cuceri sunt cuvintele. Stie ce sa spuna si mai ales cand pentru a capta complet atentia barbatilor. Nu ii place sa fie persiflata si isi impune punctul de vedere cu multa eleganta. Diplomatia ei poate fi mai ucigatoare decat orice vorba spusa raspicat.

FEMEIA SCORPION – De departe, cea mai priceputa din zodiac in ale seductiei este femeia Scorpion. Aceasta nativa mizeaza mult pe aerul ei misterios si lasa mereu un semn de intrebare in urma ei. Este inteligenta, romantica si bataioasa cand vrea sa cucereasca pe cineva.

CITESTE SI: Zodii feminine care isi gasesc marea dragoste dupa varsta de 30 de ani

Nu ii place sa isi expuna punctele sensibile si vorbeste destul de greu despre viata ei personala. Se spune ca barbatilor le trebuie mai mult de doua vieti pentru a cunoaste o femeie Scorpion 100%. Este genul de persoana pentru care e valabila afirmatia „aparantele insala”.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top