Connect with us

Revistateo.ro

Zodii feminine cu lipici la bărbați scoși din reviste

Seductie

Zodii feminine cu lipici la bărbați scoși din reviste

4 zodii feminine se pot lăuda cu un noroc incredibil la bărbați arătoși. Chiar dacă nu pun mare preț pe fizic, fac ce face și mereu se înconjoară de bărbați scoși din reviste.

Zodii feminine cu lipici la bărbați sexy

FEMEIA LEU – Nativa Leu îi atrage pe bărbați ca un magnet. Știe când să le zâmbească, când să fie serioasă, când să joace puțin teatru pentru a atrage atenția.

Este genul de femeie care știe ce vrea din prima de la o relație și nu se complică foarte tare cu aventurile pasagere. Uneori îi surâde să experimenteze în amor, însă nu face din asta un stil de viață.

FEMEIA TAUR – Femeia născută în zodia Taur mânuiește cu măiestrie arta dialogului. Prin vorbe simple reușește să atragă atenția tuturor, iar prin felul în care privește poate avea orice prinț pe cal alb.

Nativa Taur este o romantică incurabilă și asta datorită planetei care o guvernează: iubitoarea Venus. În relație știe să se impună atunci când trebuie și este o perfectă ascultătoare.

CITEȘTE ȘI: Cele 4 zodii feminine care vor fi reginele primaverii

CITEȘTE ȘI: Zodii feminine experte in arta seductiei

FEMEIA CAPRICORN – Nativa Capricorn este destul de dezinhibată când vine vorba de experimentat în amor.

Seduce cum puține femei știu să o facă și are noroc numai la bărbați după care tânjesc toate femeile. Are șanse mari să se cupleze cu bărbați celebri și frumoși datorită carismei care o caracterizează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top