Connect with us

Revistateo.ro

Zodii feminine care isi gasesc marea dragoste dupa varsta de 30 de ani

Astro-FUN

Zodii feminine care își găsesc marea dragoste după vârsta de 30 de ani

Sunt cele mai complicate zodii feminine. Niciodată nu le place nimic și foarte greu se poate ajunge la inima lor. E vorba despre trei doamne ale zodiacului care atunci când fac o alegere, o fac pentru toată viața. Iată care sunt femeile pe care le vei vedea măritate abia după ce împlinesc 30 de ani.

Cele 3 zodii feminine care își găsesc marea dragoste după vârsta de 30 de ani

1. FEMEIA BALANȚĂ

Guvernată de planeta Venus, planeta erotismului și a tentațiilor, ai zice ca este una din femeile care își pune pirostriile repede. Nici vorbă! Până la 30-32 de ani experimentează mult în dragoste. O poate ține 10 ani numai in aventuri sexuale pentru a-și da seama cum arată bărbatul ideal pentru ea.

Femeia Balanță este independentă și sigură pe deciziile pe care le face. Își întemeiazî o familie, în general, după vârsta de 32 de ani. Alege să se căsătorească târziu pentru că este de părere că nu trebuie să se pripească în viață mai ales când e vorba de împărțirea timpului și spațiului cu o persoană până la sfârșitul existenței.

2. FEMEIA SĂGETATOR

O alta doamnă din zodiac care își găsește fericirea în brațele celui ales după vârsta de 30 de ani este femeia Săgetator. Această zodie de foc face multe alegeri greșite în viață și poate divorța de mai multe ori până să se stabilească definitiv din punct de vedere sentimental. Nu regretă nimic din experiențele anterioare acestei vârste pentru că fiecare dintre ele a învățat-o ceva.

Citeste continuarea pentru femeia Sagetator si afla care este cea de-a treia zodie in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top