Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodii de femei care regretă repede măritișul

Zodii de femei care regretă repede măritișul:

FEMEIA GEMENI:
Femeia Geamăn este entuziasmată de ideea de a face nuntă și se implică până la cel mai mic detaliu pentru cea mai mare zi din viața sa. Însă după numai o săptămână se trezește la realitate și descoperă ceea ce oricum știa de mult: viața căsătorită nu este cu nimic mai frumoasă decât cea de burlăciță, ba dimpotrivă. Femeile Gemeni suferă foarte mult pentru că nu mai au timpul liber necesar să experimenteze, odată devenind neveste.

CITEȘTE ȘI: CU CE VEDETĂ SEMENI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

FEMEIA LEU:
Nici leoaicele nu se împacă bine cu ideea de a rămâne soție pentru tot restul vieții, cea mai mare rată de divorț intentată de femei fiind în zodia Leu. Femeia Leu are o serie de pretenții pe care partenerul dacă nu le înțelege din mersul relației, aceasta nu își va pierde timpul să îi explice deoarece consideră că nu există compatibilitate.

FEMEIA VĂRSĂTOR:
Femeia Vărsător nu este deloc o tradiționalistă, dar, cu toate acestea, nu îi prinde deloc rău iluzia de a se vedea îmbrăcată în haine de mireasă. Femeia Vărsător este visătoare însă atunci când descoperă că visul nu are nicio legătură cu realitatea, poate ajunge chiar la gesturi extreme pentru a convinge că nu mai poate trăi în suferință. Vărsătorii nu se pot acomoda cu o viață de cuplu rutinizată, așa că secretul unei căsnicii fericite pentru aceste semne zodiacale ar fi inovația în relație, în fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top