Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Pesti va cunoaste celebritatea saptamana viitoare

Astro-FUN

Zodia Pesti va cunoaste celebritatea saptamana viitoare

Cu totii stim ca 2016 este anul Pestilor. Zodia Pesti continua sa adune stelute la toate capitolele. Daca sanatatea nu mai prezinta de cateva luni probleme, se pare ca acest nativ bifeaza un alt capitol. In saptamana cuprinsa intre 28 noiembrie si 4 decembrie va cunoaste CELEBRITATEA!

Zodia Pesti va fi diva saptamanii

Cu siguranta ati intalnit persoane care au lasat in urma lor multe priviri, ridicari de spranceana si cuvinte apreciative. Pestele va sparge gheata si va avea un cuvant greu de spus in cercurile in care se va invarti in perioada urmatoare. Cu banii o duc bine, cu dragostea e totul perfect, la capitolul sanatate nu se anunta vizite la medic… Ramane de bifat pozitia sociala!

Nativul Pesti care are de-a face cu vreun domeniu artistic poate da lovitura. Daca printre Pesti se numara scriitori, designeri sau pictori, saptamana care vine va fi excelenta pentru lansarea lor. Numele lor va conta tot mai mult in lumea artistica incepand cu 29 noiembrie, cand se produce Luna Noua in Sagetator. Aceasta Luna Noua isi pune amprenta intr-un mod pozitiv asupra Casei Carierei.

Din punct de vedere amoros, pot aparea mici, dar foarte mici probleme in zilele de 2 si 3 decembrie. Pot izbucni certuri din nimicuri. Asa cum vor veni, vor si pleca. Prin urmare, Pestele va trebui sa isi faca bilantul cu toate realizarile din 2016 si sa isi pregateasca proiectul pentru 2017. Luna decembrie este cea mai buna pentru a trage concluzii de tot felul. S-ar putea sa existe capitole unde lucrurile merita o imbunatatire, insa, per ansamblu, totul se clarifica.

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Nativul Pesti nascut in luna martie are ocazia sa isi schimbe locul de munca. Are toate sansele sa faca treaba buna intr-un domeniu mult visat. Cel nascut in februarie va deveni extrem de popular nu doar in comunitatea sa, ci poate chiar la scara nationala sau internationala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top