Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care va incheia anul saraca

Astro-FUN

Zodia care va incheia anul saraca

Anul nu a inceput tocmai bine si nici nu se incheie excelent pentru o zodie de pamant. Va fi destul de grea trecerea la 2018, insa noroc ca mai sunt cateva luni pentru ca din februarie 2018 se schimba perspectivele.

De ce incheie aceasta zodie anul mai saraca:

  •  In 2017 nu a avut flerul necesar pentru a avea investitii reusite. Va invata ca nu munca nu se face carpind, peticind. A sperat ca experienta si succesele din trecut sunt suficiente pentru a da din nou lovitura in afaceri, insa va realiza ca nu e nimic batut in cuie.
  •  Problemele emotionale si-au pus amprenta asupra carierei si trebuie sa se stabileasca din punct de vedere sentimental pentru a avea mintea limpede. Acest nativ este de obicei creativ si isi calculeaza fiecare pas, aproape ca un robot care nu da gres niciodata, insa viata amoroasa ii afecteaza luciditatea.
  •  Acest semn zodiacal nu s-a aliat cu cine trebuia in 2017. Desi astrele l-au avertizat ca trebuie sa se asocieze cu zodiile de apa, acesta a preferat sa faca lucrurile de unul singur si a pierdut pe banda rulanta. Nici mostenirile sau datoriile pe care altii le aveau la el nu l-au ajutat sa aiba un trai asa cum si-a dorit, semn ca trebuie schimbata complet optica pentru ca in 2018 furtuna saraciei sa il ocoleasca.

Probabil ca ti-ai dat deja seama: este vorba despre nativul Capricorn. Semnul de pamant va incheia anul pe minus, desi la final, dupa 20 decembrie, apar cateva licariri de lumina la capatul tunelului.

Dragi Capricorni, reveniti-va! 2017 a fost ca un dus rece pentru voi si trebuie sa constientizati ca insuccesele au tot timpul rolul de a va reconstrui, de a va mobiliza. 2018 trebuie sa va prinda cu o noua gandire, cu o noua abordare asupra vietii si a obtinerii banilor.

BONUS: Top 4 zodii care în 2018 vor fi altfel decât sunt acum

În 2018 vor fi mai rele, mai bune, mai frumoase, mai înțelepte, mai speciale, mai hotărâte, mai romantice, mai certărețe… vor fi altfel decât au fost dintotdeauna.

Ele sunt cele 4 zodii care în 2018 vor fi complet schimbate!

FECIOARA. Nativul Fecioara va începea anul cu promisiuni noi, cu dorințe noi, cu decizii noi. Totul se va înnoi în viața acestuia la propriu, dar și la figurat.

De la persoana rece și distantă, de la persoana veșnic ironică, acea gică-contra, Fecioara va deveni ceva mai înțeleaptă, mult mai înfiptă, mult mai sinceră, dar mai dulce la vorbă.

Nu se va mai da la o parte de la nimic. Va risca mult pentru că în joc vor fi imaginea și cariera sa, chiar din prima lunii a lui 2018.

Prin vara anului 2018, nativul Fecioară e posibil să se stabilească departe, peste mări și țări. Va începe o viață nouă fără doar și poate.

LEUL. Nativul Leu a început deja schimbările, iar ele se vor definitiva în 2018. Va deveni mai prietenos, mai împăciuitor, mai prezent, mai perseverent.

Leul va avea succes pe toate planurile și se gândește serios să facă și o serie de schimbări fizice. Un nou look, un alt stil de viață, de ce nu câteva operații estetice pot apărea în planul Leilor dornici de așa ceva.

SCORPIONUL. Nativul Scorpion e recunoscut pentru intransigența sa. Este vehement, este bătăios, însă 2018 îl va prinde într-o notă ceva mai optimistă, ceva mai relaxată.

Nimeni nu îl va recunoaște pe Scorpion, căci va adopta o serie de comportamente și atitudini ale unor zodii ceva mai sensibile și mai răbdătoare precum Taurul și Vărsătorul.

Se poate vorbi, fără doar și poate, de o adevărată schimbare a Scorpionului. Atât el cât și nativul Leu e foarte probabil să facă niște mici retușuri la fizicul lor.

VĂRSĂTORUL. Vărsătorul a avut ultimii ani destul de grei. Va avea parte de schimbări substanțiale pentru care trebuie să se înarmeze cu răbdare și înțelepciune.

Cele mai mari schimbări vor apărea primăvara, undeva în luna aprilie, după jumătatea lunii mai exact.

E foarte probabil să își găsească un loc de muncă mult mai bine plătit, să nimerească într-un colectiv mai prietenos, mai armonios.

Pe plan personal vor exista o serie de schimbări în bine. În sfârșit, majoritatea viselor lor vor deveni realitate. Vor face o serie de concesii, de compromisuri și vor lua inițiativa în anumite situații extrem de interesante.

Se poate spune că anul 2018 este anul Vărsătorului în cea mai mare parte. Mici probleme de natură financiară ar putea apăra undeva în noiembrie, însă dacă reușesc să își facă provizii din timp nu vor avea de suferit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top