Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care obtine cel mai usor lucrurile in viata

Astro-FUN

Zodia care obtine cel mai usor lucrurile in viata

Nativul de aer care obtine succese pe banda rulanta prefera schimbarile. Se plictiseste repede de un lucru si vrea mereu ceva nou. Nu il incanta activitatea monotona, chiar daca ar putea sa o duca la bun sfarsit pentru ca are suficienta inteligenta.

Ii surprinde mereu pe cei din jur cu ideile sale ingenioase. In aceasta zodie se nasc de obicei geniile, persoanele care produc idei valabile pentru zeci de ani sau chiar secole. In aceasta zodie s-au nascut Marylin Monroe, Jamie Oliver sau marele istoric Nicolae Iorga.

Nu se simte bine in intimitate si isi doreste sa fie mereu inconjurat de oameni. Semnul de aer care isi asuma cele mai multe responsabilitati stie sa isi faca relatii si are parte de cele mai multe ori de provocari pe care nici el nu crede ca le poate duce la bun sfarsit. Poate fi putin superficial, mai ales in relatiile cu prietenii. Este foarte generos, dar si ciufut atunci cand lucrurile nu ies conform calculelor din mintea sa.

CITESTE SI: Zodia care nu suporta pe nimeni

Este foarte comunicativ, iar multa lume crede despre el ca obtine totul pe pile, cand, in realitate, toata lumea si-ar dori sa aiba pile la el. Comunicarea este arma principala cu care ii cucereste pe cei din jur. Este atras de noi cunostinte si mereu vrea sa intre in polemici constructive cu cei din jur.

De ce obtine lucrurile mai usor decat ceilalti nativi?

Obtine lucrurile usor in viata datorita flerului. Are o intuitie de invidiat. Multi nu inteleg cum poate sa prevada trendurile viitorului. Cert este ca reuseste de fiecare data sa fie cu un pas in fata celorlalti. Obtine lucrurile usor in viata pentru ca munceste organizat. Nu se pierde in foarte multe detalii si merge mereu la tinta, fata de alti nativi care intorc situatiile pe toate partile.

Daca vrei sa te intelegi cu el trebuie sa fii un om la fel de curios, la fel de indraznet, dornic de aventura si de experiente noi, inedite. Este un bun autodidact si mentor pentru cei din jur. Atunci cand nu are raspunsurile la el sau este pus la zid, scoate asul din maneca: umorul.

Ti-ai dat seama despre cine este vorba? Este nativul nascut in zodia Gemeni: mereu schimbator, mereu inovator, mereu surprinzator.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2016-10-25T20:53:13+03:00 at 2016-10-25T20:53:13+03:00

    Imi place foarte mult pagina

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top