Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care nu-și va găsi niciodată sufletul pereche

Zodia care nu-și va găsi niciodată sufletul pereche are parte în viață de tot ce își dorește, mai puțin dragoste.

Care e zodia care își găsește cu greu (spre deloc) sufletul pereche?

Acest nativ reușește să își impună de fiecare dată punctul de vedere, ba chiar devine un lider în mediul în care pășește. Îi place să fie în centrul atenției fără să epateze într-un mod kitchos.

Are verbul la el și este determinat atunci când își propune lucruri mărețe. În dragoste, lucrurile sunt ceva mai complicate. Relațiile sale se lovesc din primele momente de posibilitatea unei rupturi din cauza intransigenței de care dă dovadă și a orgoliului nemăsurat.

Nu îi place să renunțe la obiceiurile sale și își supune partenerul la tot felul de schimbări, nativul nedorindu-și să se muleze după doleanțele persoanei iubite.

CITEȘTE ȘI: Zodia care tace și te face. Ai grijă ce îi spui!

Este vorba despre unul din căpoșii zodiacului, Capricornul. Nativul Capricorn suferă destul de mult din dragoste, cu toate că nu arată. Își dă seama că pierde persoane importante din cauza comportamentului și a așteptărilor sale când deja este prea târziu. Acest nativ trebuie să învețe să se maturizeze din punct de vedere emoțional, sentimental, dacă vrea o relație de lungă durată.

Articol pe aceeasi tema: Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

Sunt unele persoane care se îndrăgostesc de oamenii nepotriviți. Tocmai de aceea riscă să fie singuri o lungă perioadă de timp, sau poate chiar toată viața. Iată care sunt zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite.

Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

1. Leu. Leii sunt orgolioși. Cred că orice își doresc, trebuie să aibă. Iar dacă vor să fie cu cineva, nu contează că acea persoană este căsătorită sau nu este potrivită din diferite motive. Dacă și-au propus să cucerească acea persoană, atunci Leii sunt dispuși să munte și munții din loc pentru a obține ceea ce și doresc. Numai că rezultatele nu sunt mereu pe măsura așteptărilor lor. Motiv pentru care la un moment dat vor avea de suferit.

2. Berbec. Acest semn zodiacal nu are noroc în dragoste. Asta pentru că face greșeala de a se îndrăgosti de persoana nepotrivită. Chiar dacă vede că nu poate avea un viitor o relație cu repectiva persoană, parcă tot nu vrea să renunțe. Berbecii nu se gândesc de două ori înainte și se lasă stăpâniți de emoții. Iar lucrul acesta nu este în avantajul lor. Există și Berbeci care fac excepție de la regulă și reușesc să fie fericiți alături de persoana pe care o vor aproape. Înă se întâmplă deseori ca acești nativi să sufere din dragoste.

3. Fecioară. Și Fecioarele se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite. Tocmai de aceea ajung să sufere din dragoste. Asta și pentru că nu au încredere în puterea lor de a-i seduce pe ceilalți. O altă greșeală pe care o fac este aceea că analizează mult relația, cântăresc avantajele și dezavantajele, îi critică pe ceilalți. Acesta este motivul pentru care uneori nu reușesc să vadă părțile bune ale unei persoane și o exclud din viața lor fără a-i da o șansă. În schimb, aleg persoanele nepotrivite, care în timp se dovedesc a fi exact opusul celor pe care îi credeau la început.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top