Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care marcheaza destinele tuturor pana la finalul anului

Astro-FUN

Zodia care marcheaza destinele tuturor pana la finalul anului

N-ai cum sa nu te lovesti de aceasta zodie. E peste tot, iar efervescenta ei este molipsitoare. Semnul de aer despre care vorbim va avea posibilitatea sa ii ajute pe cei din jur, sa le arate drumul corect pe care trebuie sa mearga.

Zodiile de aer pot atinge perfectiunea daca renunta la haosul din mintea lor. Ce le lipseste de cele mai multe ori? Organizarea. Pot fi ajutate de zodiile de pamant, extrem de rationale si de consecvente.

Zodia care marcheaza destinele tuturor pana la final de an

O zodie de aer va reusi sa se organizeze ceva mai bine pana la sfarsitul anului si va face salturi importante din punct de vedere profesional. Va avea painea si cutitul in mainile sale si va taia si va spanzura. Poate decide soarta unor oameni, mai ales daca detine o functie importanta.

CITESTE SI: Zodia care se indragosteste de Craciun

CITESTE SI: Compatibilitati zodiacale in 2017. Ce nativi vor fi intr-o comuniune spirituala

Ce trebuie sa stie celelalte zodii in legatura cu semnul care marcheaza destinele tuturor pana la final de an:

– Nu o provocati si incercati sa emiteti cat mai putine judecati in legaturile cu actiunile sale. Da impresia ca nu stie ce face, dar stie foarte bine. Trebuie sa ii acordati ragazul necesar sa se desfasoare cum doreste. O sa vedeti ca desi pare ciufuta, are intentii bune, iar acestea se vor vedea la finalul actiunilor sale.

– Ascultati-o de fiecare data cand are ceva de zis. Puteti sa va transformati in confidentul numarul 1 a acestei zodii, asa ca profitati de deschiderea de care va da dovada in perioada imediat urmatoare.

Inca nu te-ai prins? E vorba despre zodia Gemeni: zodie duala, cu capsa pusa de cele mai multe ori, dar extrem de sufletista. Acest nativ se sacrifica pentru prieteni si ii poate ajuta mai mult decat acestia si-ar imagina. Trebuie acceptata latura sa copilareasca si schimbarile de atitudine frecvente. In tot haosul in care se invarte Geamanul exista cateva perspective de viata demne de luat in calcul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top