Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care incheie anul mai bogata

Astro-FUN

Zodia care incheie anul mai bogata

A fost si continua sa fie anul ei. Tot ce si-a propus a fost indeplinit. A castigat examene importante ale vietii, mai putin pe cel al dragostei, insa imbogatirea spirituala se va resimti abia din lunile noiembrie si decembrie, deci e timp berechet pentru a fi partasi la propriul lor succes.

Nu vorbim despre o zodie foarte strangareata, ba dimpotriva. Cu ce a fost atat de diferit 2016 fata de alti ani? In primul rand a invatat sa trateze greutatile vietii cu mai multa responsabilitate si a renuntat sa se mai jeleasca din orice. Apoi, a avut noroc sa aiba aproape oameni care stiu sa ridice moralul. E foarte greu sa ai succes de unul singur.

Sprijinul emotional este vital in acele momente in care iti vine sa te urci pe pereti pentru ca nu stii ce trebuie sa faci ca sa fii si tu macar bucuros daca nu fericit.

Anul 2016 a fost anul acestei zodii. Va dam cateva indicii: este o zodie de apa, extrem de sensibila, uneori impetuoasa, dar prietenoasa. Ii place sa fie inconjurata tot timpul de oameni si locul ei preferat este in familie. Nu suporta singuratatea, fapt pentru care mereu este implicata intr-o relatie, chiar daca nu toate relatiile sunt Raiul pe pamant.

Zodia care va numara bani multi, facuti din munca cinstita, si isi va gasi in sfarsit marea dragoste ori se va stabiliza din punct de vedere sentimental este zodia… Pesti! Nativul Pesti va face furori si la inceputul anului 2017.

In functie de ceea ce isi propune va putea castiga proiecte serioase si in anul urmator, deci belsugul nu dispare odata cu apunerea acestui an numerologic 9, cand se incheie un ciclu de paradigme si de asteptari la nivel international.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top