Connect with us

Revistateo.ro

zodia care este DEPENDENTA DE DRAGOSTE

Stiri

Zodia care este DEPENDENTA DE IUBIRE

Zodia care este DEPENDENTA DE IUBIRE. Daca esti nascut sub acest semn, inseamna ca nu poti trai fara sa primesti afectiunea celor din jur!

Aceasta zodie este destul de echilibrata, de regula, dar are un mare viciu… DEPENDENTA DE IUBIRE! Cei nascuti sub acest semn zodiacal urasc sa stea singuri si vor intotdeauna ca cei din jur sa aiba nevoie de ei. Practic traiesc doar pentru dragostea pe care o primesc. Au nevoie disperata ca cei dragi sa le fie alaturi.

Poate suna putin cam… patetic, dar nu este deloc. Dependenta de iubire este ceva foarte comun, chiar si la alte semne astrologice. Acest nativ, insa, poate avea si de suferit din cauza unei nevoi exagerate de dragoste.

Citeste si: Cu ce zodie te asemeni din punct de vedere emotional

Citeste si: Singura zodie care este imuna la necazuri

Desi este o zodie echilibrata si rationala, nu se poate abtine de la a cere prea multa dragoste! Este vorba despre zodia Balanta, care are o fire detasata atunci cand vine vorba despre orice, mai putin atunci cand vine vorba despre iubire.

Nativul din zodia Balanta isi va cauta un partener romantic, care sa isi manifeste in permanenta dragostea si aprecierea fata de el. Ii place sa fie mangaiat, sa simta afectiunea, sa primeasca declaratii. Vrea ca dragostea sa-i fie marturisita prin intermediul poeziilor, melodiilor, picturilor si a altor manifestari artistice.

Va cauta alinare in bratele partenerului atunci cand sufera un esec si va dori mereu sa petreaca timpul liber alaturi de el. Din fericire, Balanta nu este deloc sufocanta. Paradoxal, dependenta ei de dragoste nu este sinonima si cu dependenta de a OFERI iubire. Nu este genul de partener care isi va striga iubirea, desi asteapta acest lucru de la celalalt.


Ce faci daca IUBESTI O BALANTA?

Daca esti intr-o relatie cu un nativ din zodia Balanta, este bine sa descoperi cateva … trucuri prin care sa tii in frau dependenta de iubire. Nu este deloc greu! E suficient sa o surprinzi din cand in cand cu o melodie frumoasa (care te-a facut sa te gandesti la ea), cu o excursie surpriza sau o cutie de bomboane cumparata fara niciun motiv. Cateva gesturi simple o vor face extrem de fericita! Si sa fim realisti, nu doar Balanta s-ar bucura de asemenea lucruri, ci orice zodie…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top