Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Berbec va avea o saptamana cumplita. Ce se intampla pana pe 8 octombrie

Astro-FUN

Zodia Berbec va avea o saptamana cumplita. Ce se intampla pana pe 8 octombrie

Se anunta zile de foc saptamana viitoare pentru zodia Berbec. Toamna nu este aliata ei, iar micile rautati de pana acum vor deveni tot mai mari. Nu ii va fi usor sa depaseasca anumite restante, mai ales la capitolul comunicare. Se poate spune ca trecutul se razbuna pe Berbec, ca va trebui sa plateasca toate acele datorii si pagube pe care le-a lasat in inimile celorlalti. Asta se numeste karma.

Nu esti berbec? Afla ce saptamana au restul zodiilor

Zodia Berbec, o saptamana crancena

Chiar daca se intrevede o conjunctie intre Nodurile lunare care se contreaza cu Saturn din Casa studiilor si a credintei, Marte si Pluto din Casa Carierei sugereaza ca Berbecul trebuie sa invete sa depaseasca intr-un mod linistit, ceva mai cerebral decat de obicei, disensiunile care vor aparea la locul de munca. Trebuie sa fie mai calmi si mai rabdatori, altfel vor pierde si ultimul dram de respect pe care l-au castigat in ultima vreme.

Berbecul are ocazia sa demonstreze ca desi este unul din cei mai agresivi nativi, poate inlatura orice prejudecata din acest punct de vedere. Trebuie sa se abtina de la comentariile pripite adresate sefilor sau colegilor. Aceasta perioada apocaliptica se va termina pe 8 octombrie. Nu trebuie sa riposteze fata de cei care au painea si cutitul pentru ca pot fi pusi la colt, iar asta aduce si mai multe necazuri in sufletul acestui semn zodiacal.

Glumele lor nesarate pot atrage usi inchise si reactii deloc placute din partea persoanelor dragi. Va fi o perioada grea, insa una plina de testari. Adevaratele calitati ale zodiei de foc pot iesi la iveala daca stie cum sa gestioneze criticile in favoarea sa.

Asadar, va fi o perioada crancena, dar necesara. Pana la urma, cum putem sti ce e fericirea daca nu experimentam opusul ei, durerea?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top