Connect with us

Revistateo.ro

Ziua saptamanii in care te-ai nascut dezvaluie daca esti un geniu

Inedit

Ziua saptamanii in care te-ai nascut dezvaluie daca esti un geniu

Ziua saptamanii in care te-ai nascut spune o serie de lucruri despre tine. Evgheni Vinogradov, cercetator la Institutul Aerohidrodinamic din orasul rus Zhukovsky (TsAGI) a analizat zilele de nastere a 727 de persoane din diferite epoci si natiuni si a ajuns la concluzia ca doua dintre zilele saptamanii sunt dedicate nasterii geniilor, persoanelor supradotate din punct de vedere intelectual, noteaza ziarul „Moskovski Komsomolets”.

„Dupa calculele mele, am ajuns la concluzia ca persoanele foarte talentate, ingenioase, se nasc in noaptea dintre marti si miercuri, miercurea pana la pranz si in prima parte a zilei de sambata”, sustine omul de stiinta pentru cotidianul rusesc. Vinogradov a analizat nu doar data si ziua nasterii, ci si ora la care au venit pe lume persoanele aflate sub lupa.

In aceste zile au venit pe lume talentatul pictor rus Ivan Aivazovski, poetul britanic Byron, cosmonautul Yuri Gagarin, compozitorii Mozart si Rajmaninov, Tolstoi si Charlie Chaplin printre altele. Tot in aceste zile, mai ales miercurea, au venit pe lume imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei, poetul Mayakovski, scriitorul rus Kuprin, Friedrich Nietzsche si nuvelistul englez John Galsworthy. Geniile se nasc foarte rar in a doua jumatate a zilei de miercuri si duminica, mai spune cercetatorul.

Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

Afla cat de norocoasa e data nasterii tale!

Se spune ca in zilele de miercuri si sambata activitatea solara este mai puternica decat in restul saptamanii, acest lucru influentand la dezvoltarea mai rapida a creierului bebelusilor ce ajung sa devina genii ale lumii.

De asemenea, se mai spune ca persoanele care se nasc lunea intampina dificultati mai mari in viata in obtinerea succesului, cele care se nasc joia au parte tot timpul de protectia divina, cele care vin vinerea pe lumi pun mare pret pe familie si relatiile interumane in detrimentul materialismului, iar cei care vin duminica sunt considerati oameni de nadejde, care pot invata meserii complicate, insa le lipseste acea sclipire de geniu, creativitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top