Connect with us

Revistateo.ro

Zi LUMINOASA pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 8 februarie 2016

Stiri

Zi LUMINOASA pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 8 februarie 2016

Azi e o zi luminoasa pentru Capricorni, Varsatori si Gemeni. Momentele frumoase pot fi insa umbrite de aspecte nevazute, asa ca aveti grija! Iata sfatul zilei de 8 februarie 2016 pentru fiecare zodie!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai de facut niste drumuri din cauza problemelor administrative pe care le-ai tot amanat. Incarca-te cu bani pentru a face fata birocratiei. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti e dor de vocea persoanei care ti-a furat inima in urma cu ceva timp. Glasul acelei persoane te apasa si acum. Nu insista cu telefonatul pentru ca nu vei face altceva decat sa o indepartezi de tine! Numarul norocos al zilei: 10.

Ce spune modul in care va sarutati despre relatia voastra

4 zodii care vor avea NOROC la BANI in luna Februarie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Bucura-te de ziua insorita de afara si de bucuriile pe care viata ti le puna la dispozitie astazi. Invita-ti prietenii la masa si petrece atata timp cat te simti bine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Negociaza insistent pentru fiecare lucru pe care il doresti implementat la locul de munca. Nu te lasa pacalit de argumentele sefului. Impune-te! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Viseaza cu ochii deschisi doar atunci cand este cazul! Nu te culca pe o ureche prea tare mai ales ca situatia prin care treci nu este tocmai cea mai roz. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Regandeste bine calculele si pune fiecare ban la locul lui. Vin zile foarte grele iar astazi este ziua potrivita pentru a trage niste linii de demarcatie. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top