Connect with us

Revistateo.ro

ZEITELE GRECO-ROMANE in ASTROLOGIE. Cum va fi anul tau din martie incolo

Astro-FUN

ZEITELE GRECO-ROMANE in ASTROLOGIE. Cum va fi anul tau din martie incolo

Ce treaba au zeitele greco-romane in astrologie? Multa treaba. Cel putin in 2016!

ZEITELE GRECO-ROMANE IN ASTROLOGIE. In astrologie exista 4 mari asteroizi care influenteaza aspectele caselor fiecarei zodii. In astronomie, vorbim despre trei mari asteroizi si o planeta pitica: Ceres. Ele reprezinta zeitele greco-romane.

Iuno, zeita casatoriei in astrologie

Iuno este zeita casniciei, aparatoarea caminului si a familiei, a logodnelor si a facerii de copii. Este receptiva, intuitiva si face copii perfecti pe care ii creste cu multa dragoste si intelepciune, spune mitologia.

ZEITELE GRECO-ROMANE IN ASTROLOGIE. Un 2016, acest asteroid se misca in jurul Scorpionului, retrograndand la 29 de grade de Balanta din luna iunie pana in iulie, cand va trece mai departe in Sagetator pana la inceputul lui 2017. Asta inseamna ca semnele zodiacale amintite mai sus vor beneficia de protectia acestei zeite in casnicie si relatiile de familie.

Ce aduce Atena zodiilor

Zeita Frumusetii nu ii lasa pe nativi prada deznadejdii, spiritul ei pozitiv fiind usor de simtit mai ales din luna aprilie. Cu toate ca este zeitatea esteticului, nu are deloc o gandire superficiala si isi pune amprenta asupra semnelor zodiacale punand ratiunea inaintea sentimentelor.

HOROSCOP INDIAN – Previziuni pentru primavara 2016

HOROSCOP MAYAS PRIMAVARA 2016. Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

In 2016, principalul semn zodiacal beneficiar de pe urma tranzitarii asteroidului Atena a cerului plin de stele va fi Capricornul, care isi va recapata increderea in sine incepand cu luna martie (spre sfarsit) sau inceputul lunii aprilie. Avantajate de prezenta Atenei vor fi si Varsatorul si Pestele (fata de care va retrograda la 7 grade din mai pana in iunie, avansand si in alte episoade scurte pana la finalul anului).

Zeita focului, Vesta, taie si spanzura printre aceste zodii

Este zeita ritualurilor sexuale indraznete, a adevarului obtinut prin puterea cuvantului, a actiunii si a revolutiilor. Vesta reprezinta femeia independenta, deci le va afecta pe cele mai independente femei din zodiac: Berbec, Taur, Gemeni si Rac.

ZEITELE GRECO-ROMANE IN ASTROLOGIE. Din 8 martie, Vesta intra in Taur, iar din 17 mai, asteroidul isi va folosi influenta pozitiva asupra Geamanului. Va termina anul in nativul Leu (din 20 octombrie pana la final).

Zeita agriculturii aduce roade bogate pentru Fecioara

Ceres este zeita agriculturii si controleaza anotimpurile. Atunci cand Ceres e fericita, primavara vine mai repede, iar daca e trista, vremea se inaspreste.

Fecioara va fi avantajata din punct de vedere financiar de Ceres, la fel si Pestele, Berbecul sau Balanta. Nici Taurul nu va fi lasat la o parte, putand realiza o ascensiune profesionala la jumatatea anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top