Connect with us

Revistateo.ro

Ce rani provoaca zodiilor Chiron in harta natala

Stiri

Ce rani provoaca zodiilor Chiron in harta natala

Ai auzit de multe ori de puterea pe care o exercita Chiron in harta natala a zodiilor, insa nimeni nu ti-a explicat cine este acest Chiron si cum te influenteaza cu adevarat. Sa deslusim misterele!

Chiron este o planeta de tip asteroid care a fost descoperita in anul 1977 de Charles Kowal. Este recunoscuta in astrologie ca planeta a spiritualitatii sau a casnicie, a relatiilor, e legaturilor sufletesti. Chiron este una dintre acele planete care ofera lectii de viata provocand rani menite sa ne maturizeze din punct de vedere emotional.

In mitologia greaca, Chiron era fiul lui Saturn si al Filirei, rod al unei relatii extraconjugale pe care a avut-o maleficul Saturn, casatorit cu Rea. Chiron simbolizeaza ruperea barierelor, ranile sufletesti, durerea necesara pentru a urca pe treptele evolutiei.

Chiron se afla intotdeauna in casa I a zodiei Berbec. Casa I este casa personalitatii, a temperamentelor, a izbucnirilor violente, cea care ne determina sa ne asumam riscuri. Ranile sufletesti in cazul Berbecului au intotdeauna legatura cu nevoia de asumare a riscurilor, cu obstacolele care tin de personalitate si imagine, de statu social.

Taurul este afectat in casa a II-a, cea a bunastarii materiale, a evolutiei in cariera. Cele mai multe probleme si rani sufletesti sunt declansate de munca. Taurul nu se simte niciodata multumit de eforturile pe care le depun si poate deveni dependent de munca. Este un perfectionist din nastere, fiind o zodie de pamant.

HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

Horoscop MERCURIAN: vezi ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine!

Geamanul il are pe Chiron in casa a III-a, casa comunicarii si a intelectului. Cum se poate observa asta? Cu toate abilitatile sale in comunicare, nativul nascut in zodia Gemeni se confrunta foarte des cu lipsa de incredere in sine si ia foarte multe decizii pripite. Desi afiseaza siguranta si coerenta, in interiorul Geamanului se da o lupta care seamana cu haosul.

Racul are planeta Chiron in casa a IV-a, casa parintelui de acelasi sex, a familiei. Cea mai puternica rana pe care o resimte Racul vine de la relatia cu mama sau cu tatal, in functie de sexul nativului. Daca vorbim de un Rac barbat, acesta va avea mereu probleme cu tatal, iar in cazul femeii Rac, Chiron accentueaza dificultatile in comunicare si integrare spirituala cu mama.

Leul are asteroidul Chiron in casa a V-a, a creatiei, a educatiei, a spiritualitatii, a focului viu. Leul se simte deprimat de fiecare data cand nu reuseste sa se exprime asa cum si-ar dori. Lipsa inspiratiei provoaca cele mai multe rani.

Fecioara il are pe Chiron in casa a VI-a, a sanatatii, a relatiilor cu partenerii (in special colegi de munca), a serviciului. Fecioara poate confunda foarte usor prietenia cu colegialitatea, iar asta provoaca rani adanci in suflet.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top