Connect with us

Revistateo.ro

Meteo

Vremea pentru weekend 13 – 15 aprilie 2018. Unde plouă

Vremea pentru weekend-ul 13 – 15 aprilie 2018 a fost actualizată de către meteorologi. Vara din aprilie continuă în cele mai multe zone ale țării, însă își fac apariția și ploile.

Vremea pentru weekend 13 – 15 aprilie 2018: Vineri

Vineri, 13 aprilie 2018, vom avea parte de vreme frumoasă în sudul țării. Vremea va deveni ușor instabilă în regiunile intracarpatice unde valorile termice vor fi în scădere.

Temperaturile acestei zile, în medie, la nivel național vor fi cuprinse între 15 și 25 grade (vorbim despre maximele zilei). Pe litoral va fi ceva mai frig față de restul regiunilor, doar 15 grade Celsius.

Cerul va fi variabil cu înnorări în special în vestul, centrul și nordul țării. Local, aici ba ploua pe parcursul zilei și apar și descărcările electrice.

CITESTE SI: Fenomen meteo straniu în România, în plin viscol. Un cântăreț de la noi a publicat imaginile

În București, vremea rămâne caldă. Vor fi 10 grade dimineața, iar la prânz temperatura va urca până la 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea sâmbătă, 14 aprilie 2018

Aerul de vară va fi resimțit în multe județe din țară și sâmbătă, 14 aprilie. Totuși, chiar dacă vor fi până la 26 de grade Celsius nu e exclus să plouă în nord-vest, vest, centru și nord.

Vântul va avea unele intensificări serioase în sudul Banatului unde vor apărea și ploile izolat. Maximele zilei vor fi cuprinse între 15 grade (litoral) și 26 grade în Câmpia de Vest.

În București, vremea va fi una plăcută, fără precipitații. Locuitorii Capitalei se vor bucura de valori ridicate. Vor fi până la 25-26 grade Celsius în timpul zilei, vreme numai bună de plimbare.

Cum va fi vremea duminică, 15 aprilie 2018

În marile orașe din țară minimele vor porni duminică, 15 aprilie, de la 9 grade Celsius. Maxima zilei va fi atinsă în orașul Timișoara, unde vor fi 26 de grade.

Vara continuă să îi bucure și pe olteni și munteni. În București vor fi până la 25 de grade, cu un grad în scădere față de ziua precedentă, dar tot va fi cald.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Meteo

To Top