Connect with us

Revistateo.ro

VREMEA: Meteorologii avertizeaza ca aria ninsorilor se EXTINDE! Vezi informarea ANM

Inedit

Live Update VREMEA: RESTRICTII DE VITAZA pentru trenuri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute. Meteorologii avertizeaza ca aria ninsorilor se EXTINDE

VREMEA. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare in care avertizeaza ca aria ninsorilor se va extinde si ca se vor semnala depuneri de polei.

Trenurile de calatori circula cu restrictii de viteza si pot ajunge la destinatii cu intarzieri, din cauza zapezii si a temperaturilor scazute. Cu toate acestea, luni dimineata nu au fost trenuri anulate pe nicio magistrala.

Ca urmare a avertizarilor meteorologice de ninsoare, vant si temperaturi scazute, emise de ANM pentru urmatoarele ore, trenurile vor circula conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna. Astfel ca, sunt posibile modificari sau perturbari in circulatia trenurilor. Anuntul a fost facut luni, de compania CFR Calatori.

VREMEA: Informarea metereologica a ANM vizeaza intervalul luni, 4 ianuarie, ora 18 – marti, 5 ianuarie, ora 12. Se vor semnala ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei.

„In intervalul mentionat, aria ninsorilor va fi din nou in extindere si va cuprinse cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi in general slabe cantitativ, iar in Oltenia si Muntenia stratul de zapada nou depus va mai putea atinge pe arii restranse 10 cm. In Dobrogea si trecator in sud-estul Munteniei precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei”, se arata in informarea ANM.

VREMEA: Precipitatiile, in general slabe cantitativ, se vor semnala si in urmatoarele zile, dar acestea vor fi mixte favorizand formarea poleiului, in special in regiunile sudice, mai anunta meteorologii.

Vezi toate informatiile METEO pe Fresh24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top