Connect with us

Revistateo.ro

VREMEA de PASTE 2016 la mare

Stiri

VREMEA de PASTE 2016 la mare

Vremea de Paste 2016 la mare. De Pasti, sarbatoare care coincide cu ziua de 1 Mai 2016, vremea va fi una schimbatoare, anunta meteorologii, scrie huff.ro.

La mare se pot semnala ploi locale si innorari accentuate, asa ca cei care isi vor petrece minivacanta in Vama Veche, Costinesti, 2 Mai, Eforie, Mamaia sau oricare alte statiuni ale litoralului sa nu se astepte la o baie in mare. De altfel, temperatura apei marii nu va fi una prielnica pentru imbaiere.

Termometrele vor indica maxime de pana la 21 de grade, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

VREMEA de PASTE 2016 in Constanta si Mamaia – Temperatura maxima se va incadra intre 17 si 19 grade. Pe parcursul zilei de 1 mai 2016 se vor semnala innorari accentuate si este posibil sa cada ploi. Valorile termice raman indentice si in a doua zi de Paste, cu mentiunea ca cerul va fi mai mult insorit.

Vremea de Paste 2016 la munte

Cum va fi vremea de Paste in toata tara

VREMEA de PASTE 2016 in Vama Veche – De 1 mai 2016, in Vama, vremea va fi innorata cu o temperatura de maximum 19 grade Celsius. Sunt sanse ca trecator sa cada ploi de scurta durata. Luni, 2 mai 2016, termometrele vor indica maximum 21 de grade iar cerul va fi partial insorit.

Citeste cum va fi vremea in Costinesti, statiunea tineretului, pe huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top