Connect with us

Revistateo.ro

toamna

Inedit

Vrei sa iti cureti SUFLETUL in aceasta toamna? Porneste pe drumul SPIRITUALITATII

Toamna este un prilej bun pentru a te regasi si a te conecta cu divinitatea. Porneste in pelerinaj si viziteaza cele mai importante centre religioase.

Iata ce pelerinaje se organizeaza in aceasta toamna, in ce perioada si cat costa excursiile pe DRUMUL SPIRITUALITATII:

3-6 septembrie 2015: Pelerinaj in Dobrogea si Bulgaria. Se viziteaza Manastirea Dervent, Manastirea Pestera Sfantului Andrei, Manastirea Sfanta Maria Techirghiol (mormantul Parintelui Arsenie Papacioc), Manastirea Cocos, Manastirea Saon. Sunt incluse si vizite la Marea Neagra si in Delta Dunarii, plimbare cu vaporasul si masa pescareasca. In Bulgaria se vor vizita Castelul Balcic al Reginei Maria, Gradina Botanica si Capul Kaliakra. Pretul pelerinajului din aceasta toamna este de 200 de lei de persoana.

19 Septembrie 2015: Pelerinaj in Arges: Manastirile Namaiesti, Corbii de Piatra si Cetatuia lui Negru Voda. Aici se gaseste Icoana Maicii Domnului, despre care se spune ca ii apartine Evanghelistului Luca. Pentru acesti pelerinaj se platesc 75 lei de persoana, conform crestinortodox.ro.

23 – 27 septembrie 2015: Pelerinaj in Bulgaria si Grecia. Se va vizita Manastirea Rila, in Bulgaria. In Grecia: Complexul Monahal de la Meteora: Manastirea Marele Meteor, Manastirea Sfantul Stefan, Schitul Sfanta Paraschevi de pe Valea Tembi, loc miraculous de vindecare.

CITESTE SI: Comori religioase ascunse: Bisericile din piatra din Romania

CITESTE SI: Cum arata o zi din viata unei maicute. LUCRUL NEVAZUT cu care se lupta in fiecare moment

In Salonic se viziteaza: Biserica Sfantul Dumitru, biserica Sfanta Sofia, Manastirea Suroti. Pentru aceasta excursie se platesc 350 lei de persoana, insa cazarea nu este inclusa.

Intre 3 si 4 octombrie 2015 se organizeaza pelerinaj la Prislop, la mormantul Parintelui Arsenie Boca, chilia Sfantului Ioan de la Prislop, Catedrala Alba Iulia, Cetatea Alba Carolina, Manastirea Sfantul Lazar si Catedrala din Sibiu. Conform sursei mentionate anterior, pretul pelerinajului este de 150 de lei.

9-12 octombrie: Pelerinaj la Iasi. Se viziteaza Manastirile din Neamt: Sihastria, Camarzani, Sfantul Mina, iar la Iasi: Catedrala Mitropolitana, moastele Sfintei Paracheva. Pretul este de 155 de lei de persoana.

17-18 Octombrie 2015: Pelerinaj la Manastirea Cotmeana si discutie cu Parintele Staret, participare la Sfanta Liturghie si Vecernie. Pelerinajul costa 100 de lei de persoana.

Pe 7 Noiembrie 2015 se merge la Giurgiu cu traversare in Bulgaria. Se vizieaza Manastirile din Giurgiu: Biserica Draganescu (pictura Parintelui Arsenie Boca), Manastirea Sfantul Ioan Rusul, Manastirea Sfantul Nectarie Bolintin. In Bulgaria se viziteaza Pestera Sfantului Dimitrie Basarabov. Pret este de 65 lei de persoana.

27-29 Noiembrie 2015: Vizita la Prislop, pentru Parastasul Parintelui Arsenie Boca: inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui, participare la Sfanta Liturghie si Parastas. Se viziteaza Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa si Manastirea Sfantul Dimitrie Sighisoara. Pelerinajul costa 155 lei de persoana.

Pe 5 Decembrie 2015 se viziteaza Manastirea Argesului si Manastirea Namaiesti. Pretul este de 60 lei de persoana.

CITESTE SI: Blestemele de la Manastirea Frasinei. Povestile tulburatoare ale unor femei

CITESTE SI: Rugăciunea rostită în fiecare dimineaţă de Arsenie Boca

Sursa foto: topwalls.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top