Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Vrei să fii un lider adevărat? Iată cea mai importantă TEHNICĂ TAOISTĂ pentru semnul tău zodiacal!

Taoismul este o filozofie și o religie originară din China, bazată pe supraviețuirea ființei umane după ritmul fenomenelor naturale. Taoismul folosește diagrama Ying-Yang pentru a reprezenta unitatea și complementaritatea contrariilor ce constituie forțele creatoare ale universului.

Chinezii au reușit să devină lideri mondiali, devenind extrem bogați, respectând în mare măsură tehnicile taoiste. Descoperă-le și tu, în funcție de zodia în care te-ai născut.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU BERBEC. Pentru a fi un bun lider trebuie să renunți la încăpățânare. Pentru a scăpa de încăpățânare trebuie să înveți să ai răbdare iar pentru a avea răbdare poartă un pumn de nisip pe trei degete și plimbă-te cu el prin casă, concentrat să pierzi cât mai puțin nisip din mână. După 5 zile vei reuși să ai degetele acoperite de nisip fără ca acesta să se fi scurs. Abia atunci ai învățat să ai puțină răbdare.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE SEXUALĂ AI ÎN ZODIACUL INDIAN
TEHNICA TAOISTĂ PENTRU TAUR. Meditează în grădina ta, în timp ce afară bate vântul cu putere. Încearcă să nu te opui naturii ci să meditezi împreună cu ea. Ascultă foșnetul vântului și încearcă să îi înțelegi sensul. Așa îți vor veni ideile de afaceri și vei fi un bun lider.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU GEMENI. Întrucât ești o persoană duală, ai nevoie să menții un echilibru între cele două personalități ale tale care se ciocnesc. Încearcă să citești cele mai lungi cuvinte din lume și cele mai greu de pronunțat din dicționar pentru a-ți exersa starea echilibrată.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU RAC. Sensibilitatea excesivă te face un lider slab, însă tu ascunzi calități pe care nimeni nu le știe. Du-te la un izvor apropiat de munte și bea apă direct de la sursă. Stai cu ea în gură și gândește-te că îți clătești mințile. Meditează în acest timp la succesul pe care ți-l dorești în tot ce vrei să faci.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU LEU. Un lider adevărat nu este acela care îi pune la colț pe subordonați ci cel care creează legături. Înconjoară-te de copii vreme de câteva zile și închipuie-ți că angajații firmei tale sunt asemenea copiilor.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU FECIOARĂ. Depășește-ți limitele cu fermitate. Un lider adevărat nu trebuie să fie fricos. Călătorește singur în locuri periculoase și înfruntă situația ca și cum ai fi prieten cu lumea și obișnuit cu toate situațiile. Trebuie să te călești pentru a ajunge departe.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU BALANȚĂ. Se spune că Balanțele nu au nevoie de tehnici pentru a deveni un lider câtă vreme ele sunt justițiarele zodiacului. Așa este, însă meditația de la apusul soarelui le poate aduce idei noi în afaceri.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU SCORPION. Fă o baie în petale de orhidee și stinge câteva lumânări parfumate în apa în care te speli. Stai așa pe întuneric vreme de două ore. Te vei obișnui cu orice obstacol pe care îl poate întâmpina un lider.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU SĂGETĂTOR. Aprinde două bețișoare parfumate și ține-le într-un pahar. Roagă-te în tot acest timp la succesul tău. Cu cât gândul tău va deveni mai puternic, cu atât flacăra va fi mai mare. Încearcă și ai să observi.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU CAPRICORN. Ești foarte încăpățânat și lumea se ferește de accesele tale dictatoriale. Pentru a evita ca cei din jur să nu te asculte, fă grimase când te uiți în oglindă și relaxează-ți mușchii feței, acolo unde de strânge toată energia negativă.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU VĂRSĂTOR. Aprinde o lumânare și ține în fața ta în timp ce meditezi. Imaginează-ți cum mintea ta poate cuprinde toate forțele naturii. În momentul acela vei fi un bun lider deoarece vei face față diversității de oameni care îți vor fi subordonați.

TEHNICA TAOISTĂ PENTRU PEȘTI. Accesele de furie pe care le ai sunt problema care te împiedică să fii un bun lider. Sparge un obiect de care nu ai nevoie, aruncându-l de un zid. Închipuie-ți că acel obiect a fost gândul care te măcina și se putea face cioburi în sufletul tău, lăsând rădăcină pentru alte și alte gânduri negative.

Sursa foto: entremujeres.clarin.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top