Connect with us

Revistateo.ro

Vinul din tei și busuioc aduce numeroase beneficii organismului. Iată cum se prepară și cum te ajută să scapi de anumite probleme.

Naturiste

Vinul din tei și busuioc, medicamentul pe care trebuie să îl ai în casă

Vinul din tei și busuioc este recomandat celor care nu pot dormi bine și celor care se simt obosiți în permanență. De asemenea, poate fi un remediu pentru cei care suferă de depresie, de anxietate, sau pentru cei care au coșmaruri.

Vinul din tei și busuioc, medicamentul pe care trebuie să îl ai în casă

Pentru a prepara acest vin medicinal ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 50 de grame de flori de tei
– 50 de grame de busuioc
– 1 litru de vin roșu (trebuie să fie sec)

Pentru a prepara acest vin ai nevoie de plante uscate. Înainte de a le folosi, trebuie să le pui într-un recipient de sticlă. Peste ele trebuie să turnați vinul roșu sec. Acoperiți recipientul. Plantele trebuie să fie lăsate la macerat timp de două săptămâni. Este important ca recipientul în care se prapară vinul să fie agitat de 3 ori pe zi. După ce trec cele 14 zile, vinul poate fi strecurat și pus într-o sticlă curată. Trebuie să fie păstrat în cămară sau în frigider.

Acesta este un vin medicinal, deci trebuie să fie consumat cu măsură. Este recomandat să se consume zilnic 100 de ml. Este bine să îl bei seara, înainte să mergi la culcare.

Busuiocul este recomandat pentru a combate stresul, dar și în cazul tulburărilor psiho-mentale. Potrivit specialiștilor, busuiocul este de ajutor în cazul persoanelor stresate. De asemenea, are rolul de a reduce oboseala cronică. În plus, reduce durerile de cap.

CITEȘTE ȘI: Descoperire ULUITOARE: MISTERUL vinului alb

CITEȘTE ȘI: Proprietatile vinului fiert pentru sanatate

Teiul are rolul de a reduce anxietatea. Este bun și pentru cei care se confruntă cu probleme precum atacurile de panică, insmonia, tensiunea arterială crescută. Teiul este un remediu indicat în cazul febrei, în cazul răcelii, precum și în cazul tulburărilor digestive.

Așadar, poți pregăti și tu acest vin din tei și busuioc. Te va ajuta să scapi de anumite probleme precum cele enumerate mai sus.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top