Connect with us

Revistateo.ro

Vine Apocalipsa? Statuia cu Fecioara Maria care plânge cu lacrimi de sânge - VIDEO

Bizar

Vine Apocalipsa? Statuia cu Fecioara Maria care plânge cu lacrimi de sânge – VIDEO

Fenomene bizare au loc în ultima vreme în lume. O statuie cu Fecioara Maria a început să plângă cu lacrimi de sânge, iar preoții cred că Apocalipsa este tot mai aproape.

Evenimente stranii au loc la Ierusalim, în jurul mormântului lui Iisus Hristos, anunță Express.co.uk.

Ierusalimul nu este singurul loc unde se petrec astfel de ciudățenii. Recent, o statuie a Fecioarei Maria din New Mexico a fost filmată în timp ce plângea cu lacrimi de sânge.

Imaginile au apărut pe tot Internetul. În urma vizionării clipului de mai sus, tot mai mulți preoți cred cu tărie că sfârșitul lumii așa cum o știm azi este aproape.

Părintele Elpidie crede cu tărie că sfârșitul lumii este aproape

„Copii, imi cereti sa va spun despre cel de-al treilea razboi mondial. Imi cereti sa va spun despre tara noastra, ce se va intampla, unde se va opri aceasta cumplita situatie cu Troica.

Vreau sa stiti ceva: traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn adanc. Cine nu vede ceea ce se intampla azi ca facand parte din timpul Apocalipsei nu a inteles nici ce este Apocalipsa, nici ce inseamna Antihrist.

Vreau sa stiti ca noi suntem foarte binecuvantati datorita credintei noastre in Sfanta Treime (…) Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este ca El ne iubeste ca o mama, iar noi suntem copiii Sai (…).

“Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state. Nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu.

Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol. A fost creat cu multa maiestrie. Veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile.

„Iisus este marea problemă a conducătorilor”

De aceea zice Maica Domnului: “Daca ma iubiti, daca vreti sa ma slaviti, credeti-ma ca cea mai mare bucurie a mea este sa-L iubiti pe Fiul meu.

Oricine Il va iubi pe Fiul meu va avea curaj sa reziste , sa lupte, sa marturiseasca si sa vada acest adevar crunt al marelui razboi care se apropie, intre Iisus Hristos si Lucifer”.

Iisus Hristos, ca Om si Dumnezeu, este marea problema a conducatorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va indura inca o data o mare patimire din partea diavolului. De ce diavolul Il razboieste pe Hristos?”, spunea părintele Elpidie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top