Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Zi de zi trece inot 5 rauri timp de doua ore. Motivul TE VA IMPRESIONA!

Exista profesori pe lumea asta care reprezinta un adevarat exemplu de dedicare fata de elevii lor. Putini oameni indraznesc sa isi puna viata in pericol pentru a-i scoli pe ceilalti.

Este cazul lui Elizabeth Miranda, o profesoara asiatica a carei scop este de a-i invata pe micutii ei, cu orice risc.

Miranda este unul dintre educatorii care isi pun viata in pericol pentru a ajunge la elevi. Femeia trece inot 5 rauri, timp de doua ore, in fiecare zi, pentru a ajunge la clasa.

Filipineza trebuie sa ajunga la o scoala in Sitio Barogante, iar metoda cea mai rapida pe care a gasit-o i-a impresionat pe toti.

Elizabeth sustine ca acest sacrificiu isi are rostul deoarece copiii primesc lectii de inalta calitate si asta se vede mai ales atunci cand ii asculta la clasa. Sacrificiul ei este un exemplu pentru cei mici.

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei mame catre fiica ei: „Cand voi fi batrana, vreau sa stii UN SINGUR LUCRU”

CITESTE SI: SCRISOAREA emotionanta de la o fetita imigranta catre PAPA FRANCISC

Profesoara care trece inot 5 rauri zi de zi se confrunta deseori cu intemperiile vremii. Atunci cand ploua, traseul devine mai periculos iar durata de ajungere la clasa poate dura mai mult.

Oamenii locului o ajuta de cele mai multe ori atunci cand nu poate sa treaca raurile, in functie de debitul de sezon. Acestia improvizeaza tot felul de solutii (braci plutitoare, poduri din franghii sau lemne).

Copiii pe care ii educa Miranda sunt foarte saraci. Acestia nu se bucura de tehnologiile pe care le manevreaza cu dibacie copii din alte colturi ale lumii.

Nu au televizoare si nici smartphone-uri. Acestia se bucura teribil de mult cand o vad pe profesoara venind, zi de zi. Uneori se roaga pentru ca aceasta sa ajunga teafara la ore.

Au fost si momente in care Elizabeth a vrut sa lase garde jos, insa zambetul celor mici este cel mai mare cadou pe care il poate primi, ambitionand-o sa nu renunte niciodata la ceea ce pentru unii ar parea o curata nebunie.

Ce parere ai despre acest caz? Nu-i asa ca e impresionant ce fac anumiti profesori pentru copiii nostri? Ai intalnit si tu un caz asemanator?

Daca da, asteptam povestile voastre cu profesori sau elevi curajosi pe daniel@teotrandafir.com!

Sursa foto: Captura Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top