Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

Dupa 9 ani de zile in care a stat departe de familia sa, un caine boxer pe nume Booze si-a revazut stapanii, care nu si-au putut opri lacrimile cand l-au strans in brate.

Povestea lui Booze poate fi oricand transpusa pe marile ecrane. Acesta s-a despartit de stapanul sau, Lloyd Goldston, in timpul unei excursii. Din mers in mers, pierdut prin intreaga America, boxerul a ajuns in final la un centru creat pentru animalele pierdute de stapan in Colorado.

Cainelui i s-a implantat un microcip, cu ajutorul caruia a fost gasit in final de stapanii sai. Goldston a condus timp de 18 ore masina pentru a-si vedea cainele, dupa 9 ani in care nu mai spera ca il va mai intalni vreodata.

VEZI SI: VIDEOCLIP EMOTIONANT: Ce a facut un bebelus in burta mamei in timp ce ii canta. S-A VAZUT TOTUL CLAR!

Din imaginile care au facut deja inconjurul planetei reiese un lucru clar: un caine nu te uita niciodata, indiferent cat de mare este timpul in care nu mai luati contactul zi de zi. Stapanul cainelui a izbucnit in plans iar Booze nu se oprea din a-si demonstra afectiunea fata de omul care l-a crescut.

caine - 13082015 - 3

VEZI SI: VIDEOCLIP TULBURĂTOR: Un bolnav de SIDA le cere oamenilor să îl atingă. REACȚIILE INCREDIBILE ALE TRECĂTORILOR

Daca ai fi in situatia lui Lloyd, ai fi gonit in tromba sa iti vezi cainele disparut timp de 9 ani? Ce parere aveti despre afectiunea de care dau dovada animalele, cum este cazul patrupedului Booze?

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top