Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO Cele mai emotionante imagini ale internetului. Gemenii nascuti prematur se tin de mana

Inedit

VIDEO Cele mai emotionante imagini ale internetului. Gemenii nascuti prematur se tin de mana

Un filmulet cu doi frati nascuti prematur a devenit viral pe internet. Mama lor, Anthea Jackson-Rushford, a surprins cel mai emotionant moment: in timp ce tatal ii tine la pieptul sau, gemenii se tin de mana. Potrivit facebook, video-ul are deja peste 14 milioane de vizualizari.

Amazing!!! Needs to go viral!!! ?? our preemie twins Kristiana and Kristian! Born at just 28 weeks and 1 day! Weighed in at under a kilo each! ?? #preemietwins

Posted by Anthea Jackson-Rushford on Wednesday, January 13, 2016

 

Gemenii familiei Jackson-Rushford au devenit celebri in intreaga lume datorita faptului ca se tin de mana tot timpul. „Asta fac inca de cand i-am nascut, la 29 de saptamani. Desi medicii nu le dadeau multe sanse de supravietuire, Kristian si Kristiana se au unul pe altul si sunt sigura ca asta ii tine in viata”– a declarat mama gemenilor, Anthea.

Anthea si gemenii ei

Anthea si gemenii ei

Au existat si persoane care au criticat alegerea familiei din Australia, de a posta frecvent filmulete cu cei doi copii ai lor. Raspunsul mamei a fost unul emotionant:

„Poate vi se pare deranjant sa vedeti copilasii conectati la aparate, insa trebuie sa intelegeti situatia. Paratajarea fotografiilor si a filmuletelor a fost modul prin care noi ne-am incurajat, iar miile de mesaje primite ne-au ajutat sa nu ne pierdem speranta ca bebelusii nostri vor trece peste aceasta perioada grea. Sfatul meu pentru toti parintii de copii prematuri este sa ii mangaiati tot timpul. Ei simt asta si vor lupta sa traiasca”.

Gemenii Kristian si Kristiana

Gemenii Kristian si Kristiana

De ce e bine sa tineti copiii nascuti prematur la piept?
Potrivit specialistilor, metoda „cangur” ajuta enorm de mult la dezvoltarea bebelusului. Chiar mai mult decat incubatorul. Iata care sunt avantajele „metodei cangur” pentru bebelusii nascuti prematur:

– Mentine caldura corporala.
– Regleaza bataile inimii si respiratia
– Castiga in greutate
– Bebelusul are un somn mai adanc
– Bebelusului ii este mai usor sa se obisnuiasca cu pozitia de alaptat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top