Connect with us

Revistateo.ro

Vezi programul transportului public din Capitală

Stiri

Vezi programul transportului public din Capitală, de Înviere

Vezi programul transportului public din Capitală, de Înviere. Municipalitatea a decis să extindă intervalul orar de circulare a transportului public din Capitală, pentru ca bucureştenii să poată merge la biserici pentru a lua Sfânta Lumină şi pentru a o duce acasă.

CITEŞTE ŞI: Programul supermarketurilor de Paste, in Bucuresti. TARG DE PASTE IN CISMIGIU, vezi evenimentele

Astfel, s-a hotărât ca în noaptea dintre sâmbătă spre duminică metrourile să circule până dimineaţa, după cum urmează: între 23:00 şi 01:30 acestea vor merge la un interval de zece minute, urmând ca de la 01:30 şi până la 05:00 trenurile din subteran să circule la un interval de 30 de minute.

Vezi programul transportului public din Capitală, de Înviere. Metrorex a mai anunţat că în prima şi a doua zi de Paşti trenurile vor circula după programul de weekend, adică la un interval de aproximativ nouă – zece minute, excepţie făcând tronsonul comun al magistralelor 1 şi 3, adică porţiunea cuprinsă între Eroilor şi Dristor 1, unde frecvenţa trenurilor va fi de unu la patru – cinci minute.

Şi transportul public de suprafaţa va fi disponibil bucureştenilor până dimineaţa, astfel că în noaptea de Înviere vor circula tramvaiele 41, dar şi diferite linii cu traseu spre Piaţa Unirii, unde se află Dealul Mitropoliei. N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 şi N121 vor merge toată noaptea, a anunţat RATB

Duminică şi luni, în prima, respectiv a doua zi de Paşte, transportul în comun va circula conform programului de weekend.

Toate aceste măsuri au rolul de a facilita accesul oamenilor către Catedrala Patriarhală, acolo unde va avea loc o slujbă specială de Înviere, la care sunt aşteptate să participe câteva mii de oameni. Deschiderea ceremoniei va avea loc la ora 24:00, sub egida PF Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top