Connect with us

Revistateo.ro

masca

Stiri

Vezi oamenii FARA MASCA. Ghiceste-le zodia dintr-o privire!

Stii ca zodia iti spune multe despre trasaturile si personalitatea unui om, insa nu vrei sa il intrebi ce semn astral il vegheaza? E atat de simplu sa il vezi fara masca!

Nu trebuie sa stii data nasterii pentru a cunoaste zodia celor din jur. Priveste-i in anumite situatii si vei sti clar ce semn astrologic ii influenteaza.

Il vezi foarte ambitios si incapatanat? Sigur este un BERBEC veritabil! Daca il surprinzi vorbind foarte pasionat despre munca lui si, chiar mai entuziasmat, despre o competitie la care a participat, nu este nicio urma de indoiala ca cel cu care stai de vorba este Berbec. Tine cont de faptul ca le place culoarea rosie.

Cand banuiesti ca ar putea fi TAUR, ofera-i ceva de mancare! Daca ii vezi sclipirea in ochi si nu ezita o clipa inainte de a accepta bucuros, poti fi convins ca stai de vorba cu un Taur. Un alt semn ca apartine acestei zodii e ca nu iti va da bani cu imprumut, decat daca este sigur ca ii vei restitui la o anumita data. In schimb, tine minte, ii place la nebunie sa mearga la cumparaturi!

Daca vrei sa ii dai masca jos si crezi ca este nativul zodiei GEMENI, intreaba-l de sanatate.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

CITESTE SI: Ce DURERE are fiecare zodie in aceasta toamna? Vezi ce zic astrele despre ce afectiuni poti suferi!

Iti va vorbi ore in sir, fara oprire si, surprinzator, fara ca tu sa te plictisesti. Spune-i sa stea singur sau ia-i telefonul si vei descoperi un Geaman suparat!

Daca toata lumea se invarte in jurul relatiei cu mama sa, e clar, vorbesti cu un RAC! Fie se intelege excelent cu ea, fie nu vorbesc de 10 ani, „mama” e un subiect de discutie pe care doar Racul il poate intretine ore in sir. Ai grija insa la ce cuvinte spui tu, caci risti sa ii declansezi latura sensibila. Vei observa ca este mult mai emotional atunci cand e Luna Plina.

Mergeti impreuna pe strada si il surprinzi admirandu-se in oglinda? LEUL tocmai si-a dat masca jos! Este printre narcisistii zodiacului si nu ii este deloc rusine de asta. Doar arata fabulos! Ai grija, caci este foarte orgolios!

Vezi ca se uita urat la biroul tau dezordonat sau l-ai surprins aranjandu-ti cartile in biblioteca? Inseamna ca cel despre care vorbim este FECIOARA! E extrem de perfectionist si ii place sa detina controlul. De aceea, iti va da batai de cap in ceea ce priveste ordinea.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top