Connect with us

Revistateo.ro

Star

Veste tristă despre prima doamnă a Americii. Adevărul pe care îl ascunde Melania Trump

Melania Trump e la capătul puterilor. Soția președintelui Americii trece prin clipe foarte grele.

Melania Trump ar putea claca

Rolul de primă doamnă îi limitează multe dintre acțiunile pe care ar vrea să le facă, practic viața ei este limitată de protocolul pe care prima doamnă trebuie să-l respecte.

Când s-a măritat cu Donald Trump, Melania nu își imagina niciodată că soțul ei va ajunge președinte. S-a bucurat enorm, însă acum trăiește o adevărată dramă.

Realizatoarea emisiunii „Morning Joe”, Mika Brzezinski, prietenă cu Melania, a mărturisit că femeia are „cel mai groaznic loc de muncă din lume”.

Prezentatoarea tv a dezvăluit că Melania suportă linșajul la care este supusă zi de zi de dragul fiului ei, Baron, în vârstă de 12 ani.

„Nu am mai vorbit cu ea de foarte multe luni, însă dacă intuiția mea este corectă, nu cred că va mai rezista mult”, a spus Mika.

CITEȘTE ȘI: 6 diferente stilistice intre Melania Trump si Michelle Obama

CITEȘTE ȘI: Melania Trump, femeia din spatele noului presedinte al Statelor Unite

„Este trist atunci când oamenii își dau cu părerea și aleg să comenteze despre mine și despre familia mea, în special atunci când nu mă cunosc”, a declarat reprezentantul Melaniei pentru tabloidul Daily Mail.

Imediat după ce a ajuns la Casa Albă, pe Internet s-a popularizat hashtagul #FreeMelania (Melania Liberă), în semn de solidaritate cu aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top