Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Veste cumplită. A fost găsit mort

Nu departe de ieri vă relatam dispariția unui băiat din Ocna Șugatag. Revista TEO s-a solidarizat cu familia băiețelului pe nume Adrian Vida.

Redacția noastră a sperat că prin mediatizarea acestui caz vom putea face o faptă bună și le vom putea aduce zâmbetul pe buze părinților lui Adrian.

Din nefericire, tocmai am aflat că Adrian a murit. Durerea este de neimaginat, mai ales pentru cei care l-au cunoscut.

„Noaptea trecută, un apel la 112 anunța că un cadavru plutește pe lacul unde echipele l-au căutat pe Adrian Vida neîntrerupt, chiar și cu un sonar, începând de duminică dimineață.

O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului și a confirmat faptul că trupul neînsuflețit este al tânărului de 16 ani care a dispărut sâmbătă seară, la Ocna Șugatag”, notează ziarul Libertatea.

Mesajul inițial, postat pe Facebook:

„BĂIAT DISPĂRUT!

Seara trecură, în Ocna Sugatag,la cabanele de lângă lac.
numele lui este Adi,1.60-1.65, 16 ani.

Dacă aveți detalii sau l-ați văzut ori aveți informații sunteți rugați să sunați la numărul de telefon: 0742514964 (se va lua legătura cu mama lui, Anişoara Codrea)

CÂTE UN „UP” SĂ VADĂ CÂT MAI MULTE PERSOANE, mulțumim!

(P.S:Stiu ca nu are legatura cu concursul si probabil o sa imi iau injuraturi si ban, acesta postare s-a pus si pe Junimea Mica si alte pagini!)”, a scris un utilizator pe un grup de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top