Connect with us

Revistateo.ro

Venus in Capricorn intra in conjunctie cu Pluto. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Venus in Capricorn intra in conjunctie cu Pluto. Cum sunt afectate zodiile

Venus in Capricorn intra in conjunctie cu Pluto, aflat tot in Capricorn. Evenimentul se intampla pe 25 noiembrie si este unul numai bun pentru rezolvarea problemelor. Zodiile avantajate de acest fenomen sunt Fecioara, Capricornul si Taurul, adica semnele de pamant.

Ce inseamna conjunctie in astrologie?

Conjunctia este definita prin ocuparea aceluiasi loc pe harta cereasca de catre doua planete. Cand doua planete se afla in aceeasi zodie, la acelasi grad si acelasi minut, spunem ca e vorba de conjunctie in termeni astrologici. In cazul din 25 noiembrie, zodia in care planetele Venus si Pluto ‘isi vor face de cap’ este Capricornul.

Planetele Venus si Pluto in astrologie

Pluto aduce schimbarea in vietile zodiilor. Valorile lui Pluto sunt regenerarea si transformarea, distrugerea raului pentru instalarea binelui. Cat despre Venus, cu totii stim ca aceasta planeta este responsabila de Casa Iubirii, de tentatiile lumesti, de apetenta spre trairi erotice.

Cum sunt afectate zodiile de Venus in Capricorn in conjunctie cu Pluto

ZODIILE DE PAMANT: Taurul, Fecioara si Capricornul au o ocazie unica de a face pace cu cei care au gresit fata de ei. Fecioara devine ceva mai blanda, ba chiar suspect de pozitiva si de calma, iar Capricornul poate obtine un noroc financiar nesperat.

CITESTE SI: Zodii care vor avea sarbatorile de iarna ingreunate

Cat despre Taur, acesta incepe sa traiasca dupa reguli si principii bine stabilite. Nu va lasa loc de dubii in traiectoria sa incepand cu 25 noiembrie si va deveni mai responsabil cu viata sa.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top