Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele si secretele lor de frumusete

Stiri

Vedetele si secretele lor de frumusete

Vedetele si secretele lor de frumusete. Esti curioasa cum de arata atat de bine Mariah Carey, actrita de telenovele Kate del Castillo sau Patricia Arquette?

Vezi mai jos ce trucuri folosesc acestea.

Emma Stone, una dintre cele mai prolifice actrite contemporane, sta ore intregi cu machiajul pe fata. Pentru a combate alergiile din zilele in care nu este data cu fond de ten, foloseste ulei din seminte de struguri. Uleiul poate fi gasit in farmaciile naturiste si se aplica simplu: se intinde pe fata dupa dus vreme de cateva minute. Efectul? O piele fina si catifelata.

CITESTE SITRUCURI DE FRUMUSETE DE LA CATHERINE ZETA JONES

Kate del Castillo, cunoscuta actrita din telenovelele mexicane, are un truc propriu pentru parul ei stralucitor: „Cand eram mai mica, in Mexic, foloseam un avocado zdrobit, amestecat cu ulei de migdale si il puneam pe post de masca de par; arata precum guacamole, dar acest tratament, pe care il folosesc si astazi, iti face parul frumos si stralucitor”.

Patricia Arquette isi pregateste singura exfoliantul, acasa la ea. Reteta consta in amestecul de faina de naut, iaurt si miere de albine. Se lasa pe fata timp de 30 de minute dupa care se maseaza fata si fruntea.

Mariah Carey (foto articol) foloseste pentru buzele sale senzuale o reteta inedita. Adauga in luciul de buze picaturi de extract de menta care stimuleaza circulatia sangelui si accentueaza culoare buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top