Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Vasile Bologan bioenergoterapeut – Contact

Se ocupa de corectarea si ameliorarea unor probleme de natura energetica ale organismului uman (blocaje, insuficiente, disfunctii, etc) prin metode bioenergetice, infoenergetice, hipnoterapie.

Il puteti apela in situatia in care aveti probleme de sanatate legate de stress, migrene, insomnie, stari de neliniste, oboseli, cosmaruri, stari depresive si alte asemenea, a caror aparitie nu o puteti justifica, iar tratamentele aplicate nu dau rezultatele asteptate.

Asemenea situatii vi le poate rezolva prin metode neconventionale, cu rezultate de multe ori spectaculoase. In marea majoritate a cazurilor, acestea tin de situatia campurilor energetice ale organismului dv, care pot fi afectate din diferite motive si pot avea consecinte asupra functionarii armonioase a organismului. Pentru a depista asemenea dereglari, foloseste metoda radiesteziei, cu ajutorul careia poate identifica situatia concreta si functionalitatea organismului in intregul sau, a fiecarui sistem, organ, chiar a unui anumit grup de celule, urmand a actiona, prin procedee bioenergetice si infoenergetice, numai acolo unde este cazul si situatia o permite.

Pentru unele stari ale sistemului nervos, aplica metode de tratament hipnotic, folosind procedee de hipnoterapie, pe care le cunoaste de la specialisti de renume (A. Kashpirovski, F. Orlov, B. Ivanov s.a.)

Cum il puteti contacta pe Vasile Bologan?

CONTACT:

Telefon direct in California: +1 (916) 596-3045
e-Mail:
vasilebologan@yahoo.com

Sursa: vasilebologan.com

2 Comments

2 Comments

 1. Lenuta

  2008-06-18T09:20:47+03:00 at 2008-06-18T09:20:47+03:00

  va rog din tot sufletul sa ne ajuati .
  Sunt mamica unui baietel de 9 anisori pe nume Mihai bolnav de cancer. A fost operat (transplant de ficat, eu mama lui i am dat lobul mic )in 15.oct.2007 de prof.dr.Irinel Popescu . Totul a decurs bine timp de 7 luni. La controalele periodice a fost bine dar in luna mai 2008 a fost depistat ca boala a recidivat.
  A fost operat de prof.dr.Irinel Popescu in 12 mai si diagnosticul este Recidiva adenopatica(multiple adenopatii celiace mezenterice .lomboauortice – ex. HP metastaze carcinom hepatocelular) Tumora pancreatica stenica. Tromboza vena porta .

 2. cristina

  2008-06-29T13:32:28+03:00 at 2008-06-29T13:32:28+03:00

  am fost si eu la domnul bologan dar nu m`a ajutat cu nimic.Mi`a spus ca nu am nimic desi eu am unele probleme.am batut kilometri sa ajung la dansul iar cand am ajuns mi`a spus ca nu am nimic.Nu il mai credeti si nu ma bateti drumul degeaba.Am sunat la dansul si mi`a raspuns secretara dumnealui.An facut programare si am fost la dansul in Bucuresti.Cand am ajuns mi`a spus ca nu am nimic.Daca nu aveam nimic nu mai duceam degeaba 100 km.Asa ca nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca.Mi`a zis sa ma duc la biserica dar eu am credinta mea si ma duc.Si mi`a mai spus sa ma duc la doctori ceea ce am facut mereu dar nu imi depisteaza nimeni nimic.Atunci la cine sa mai ma duc.Am crezut ca fiind asa inteligent ma ajuta dar degeaba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top