Connect with us

Revistateo.ro

Varsatorul incheie o relatie. Citeste sfatul zilei de 17 iunie 2016

Stiri

Varsatorul incheie o relatie. Citeste sfatul zilei de 17 iunie 2016

Nativii din Varsator vor incheia astazi o relatie importanta! Afla mai multe din sfatul zilei de 17 iunie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: VARSATOR

In viata ta are loc o mare schimbare. Desi exista o persoana care te-a ajutat mult si pe care te-ai bazat, este momentul sa inchei relatia cu ea. Desi e dureros, trebuie sa accepti realitatea si sa mergi inainte! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lucrurile reintra in normal si nu mai ai de ce sa te ingrijorezi. Fii mai optimist si incearca sa vezi partea plina a paharului. Acum te simti mai linistit si trebuie sa profiti de asta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fa curat in viata ta! Iesi din zona de confort! Ai atat de multe lucruri care te trag inapoi, incat simti ca te sufoci. Este momentul sa iei o decizie care sa te ajute. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai lasa gandurile negative s ate conduca si nu mai lua pe toata lumea in seama. In sufletul tau se gaseste raspunsul, nu la prieteni sau la rude. Numarul norocos al zilei: 7.

Previziuni karmice 13-19 iunie 2016. NEPTUN RETROGRAD IN PESTI

Cele doua zodii feminine cu care orice barbat s-ar insura

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai pune la suflet ce spun cei din jur. Lucrurile nu sunt atat de negre precum le vad ei si in inima ta ar trebui sa stii asta. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cooperezi bine cu cei de la munca, iar acasa cei dragi de umplu de energie. Aceasta zi iti poate aduce foarte multe impliniri daca stii sa profiti de fiecare moment. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Atitudinea ta nu e cea mai buna, asa ca ai putea face un mic efort sa o schimbi si sa nu ii mai privesti pe toti cu ochi rai. Asta nu te va ajuta deloc, ci din contra! Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top